Wyjeżdżam do Lądka Zdroju z Łodzi turnus 23.02.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2015 11:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Wyjeżdżam do Lądka Zdroju z Łodzi turnus 23.02.2015

Post autor: Mareczeq11 »

Witajcie
W dniu 23.02.2015 planuje jechać samochodem do Lądka Zdroju do 23 wojskowego na turnus 23.02.2015-18.03.2015 narządy ruchu. Wyjeżdżam z Łódzkiego okolice Łodzi, jeśli ktoś tez się tam kieruje to jak na razie jadę sam wiec minimum 3 miejsca posiadam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt.

Pytanie jeszcze do forumowiczów obytych z Lądkiem i 23 wojskowym jak tam z parkingiem? Będzie gdzie auto zostawić ?? i ile taka przyjemność kosztuje bo pewnie parking płatny ??

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich i do zobaczenia z niektórymi pewnie w Lądku:)
Dodam że to mój pierwszy wyjazd do jakiegokolwiek sanatorium.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Wyjeżdżam do Lądka Zdroju z Łodzi turnus 23.02.2015

Post autor: sztani »

Parking jest ale płatny na placu po miedzy pawilonem III ,Domem Weterana (są nawet tam kamery) jest przy schodach pawilonu II i przy Lotniku wszędzie płatny nie strzeżony Miejsca są numerowane przydzielane . Miłego pobytu będzie fajnie zobaczysz .Miejsce urokliwe nad wyraz . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sewelka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2015 13:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękował: 1 raz

Post autor: Sewelka »

Byłam w lipcu ub. roku i w przyległych uliczkach spokojnie można było parkować za free :D . Chyba, że jakaś mocno wypasiona fura to bezpieczniej na płatnym parkingu.
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No dziękuje za odpowiedzi odnośnie parkingów. Fura nie jest wypasiona jadę z przydziału z ZuS-u Gdybym miał i płacił sam to wybrałbym raczej Bora Bora czy coś takiego żeby się regenerować wiec i fura byłaby wtedy wypasiona ;) Ale siedząc i przeglądając forum widzę ze Lądek jest naprawdę ładny. A kojarzycie jaka jest opłata za te strzeżone?? bo widziałem gdzieś na fotkach foto z ogłoszeniem że 50 zł za turnus to jeszcze ujdzie.
Jak dobrze pamiętam ( nie jestem teraz w domu i nie mogę sprawdzić) to jestem w pawilonie I to jest "Lotnik"??
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Marek jest cały duzy temat poświęcony Lądkowi są opisy także moje i innych kuracjuszy ,samochód dobra sprawa można duuuuuużo zobaczyć a jest na prawdę co. miłego pobytu.Zajrzyj w temat Miejscowości Uzdrowiskowe Polecam dużo się dowiesz
Sewelka okradzione fury nie były wypasione ,normalne samochody :(
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jasne dzięki.
Właśnie czytam od dwóch godzin o Lądku ale jest tu tego pewnie na jakieś 200 godzin czytania:)
Fajnie że takie forum istnieje człowiek z taką niewiedza nie będzie przynajmniej jechał.
Ok czekam na informacje od ludzi co wybierają się na turnus 23 luty i maja zamiar się zabrać a są z miejscowości że tak powiem po drodze.
Awatar użytkownika
Sewelka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2015 13:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękował: 1 raz

Post autor: Sewelka »

Widać jestem szczęściarą, bo uniknęłam przykrych zdarzeń. Fakt, że parkowałam przy Szarotce i miałam widok z balkonu :D :D . Mareczq-u a Lotnik to pawilon nr I :kwiat:
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dobrze wiedziec czyli bede w Lotniku.
Dużo tu informacji o Jubilacie czyli pawilon II, ale znajde pewnie tez o Lotniku :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jubilat i II WSZUR to dwa różne sanatoria
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie czytaj starych opinii o Lotniku z przed roku .Ten pawilon jest świeżutko po generalnym w 2014 roku remoncie więc warunki będziesz miał w porządku .A samochodzik postaw na parkingu i będziesz spał spokojnie .I tak zawsze z Lotnika droga prowadzi na dół ;) to i tak kierunek do autka :lol: :lol: A Jubilat to zupełnie inne sanatorium należące pod inna dyrekcje :) Pozdrawiam i super pobytu ....a taki będzie , bądź pewny 8-)
ODPOWIEDZ