Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja miałam napisane 15-17 miesięcy. Teoretycznie; praktyka jest taka jak zawsze, niziny 17 lub 17,5 miesiąca no a jak się chce wyjechać w góry to 18. Ale to na chwilę obecną, wolę się mile zdziwić! Pozdrawiam
Zuza
Witam wszystkich kolejkowiczów.Ja złożyłam w maju 2014r.Powiadomiono mnie,że będę czekać 15-17 m-cy.
Chyba trafię na listopad lub grudzień jak w takim tempie powolnym bedzie to schodziło.Mój nr 16440.
Oj ja myślę Mimoza że to będzie październik; sama składałam wniosek pod koniec marca a mam numer 11000. Liczę na wrzesień. Optymistyczne zakładając, będzie to koniec sierpnia.
Pozdrawiam
ZUZAZG