Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No nic...
Trzeba uzbroić się w cierpliwość i ... czekać.
Czyli najpierw numerek oraz przewidywany termin ? Miejsce pobytu w późniejszym okresie...
Zobaczymy więc.
Sam jestem bardzo ciekawy gdzie i kiedy.
Byłam wielokrotnie w Ciechocinku i nie zawsze w sanatorium i choć jestem deczko po 40-stce to nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem towarzystwa dla siebie a wręcz odwrotnie. Jest bardzo dużo ludzi w średnim wieku, tak jak ja ale też są młodzi tak na oko 30-latkowie. Są też lokale do których chodza miejscowi więc raczej nie będzie problemu ze spędzeniem czasu.
Mnie zawsze tak szybko mija czas w Ciechocinku, że zaraz po powrocie planuję następny wyjazd:)))
Aqula a w jakim sanatorium byłaś??? Ja byłam w czerwcu 2014 i jak babcię kocham było mnóstwo osób w przedziale 35-50. Może tak trafiłaś??????
Arni, lat jakby ubyło i przy okazji zdrówka więcej..
Będzie dobrze
Z pewnością, gdziekolwiek trafisz, znajdziesz odpowiednie towarzystwo, czego Ci życzę..