Polanica od 13 lutego 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2014 23:05

Re: Polanica od 13 lutego 2015

Post autor: Carmen »

Ok. Zapukam w okienko - tylko które ? :)
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Carmen pisze:Ok. Zapukam w okienko - tylko które ? :)
Jest dzwonek przy drzwiach,a w okienko drugie po prawej stronie stojąc twarzą do drzwi :)
w pierwszym okienku jest dyżurka a w drugim pokoik relaksu ;) da pań pełniących nocne dyżury
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:) Podejrzałam na Street View - już wiem, w które zastukam. :) Dzięki.
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

13-sty tuż- tuż, więc może jednak ktoś do Polanicy w tym terminie? :cry: :cry: :cry: :?: :roll: A może wszystkie sanatoria polanickie w lutym w remoncie, tylko jeden pokój w Carmen nadaje się do użytku i dostałam go właśnie ja. :lol: :lol: :lol: A tak w ogóle, to wszystko ok.Nie pozostaje nic innego, jak :lol: :lol:
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:) Już za tydzień pakowanie i w drogę. Szkoda, że nikt się nie odezwał Liczę na piękną zimę w Polanicy i dużo pozytywnych emocji. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Witaj Carmen :kwiat: Nie martw się, że nikt się z NS nie odezwał w temacie , na pewno nie będziesz sama , Polanica i okolice jest urocza , a z zimą może być różnie , ostatni coś bardzo kapryśna jest , rok temu jak byłam w Polanicy nie było nawet małego okruszka śniegu , ale i tak było wspaniale czego i Tobie życzę , zobaczysz wrócisz zadowolona . Pozdrawiam :kwiat:
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

anusia153 :kwiat: :kwiat: :kwiat: Co jakiś czas podglądam pogodę w Polanicy /kamerka Parkowa 3/. Do tej pory nie było najgorzej. Dziś widać śnieżek. Prognoza długoterminowa też wygląda optymistycznie. :kwiat:
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Carmen pisze:anusia153 :kwiat: :kwiat: :kwiat: Co jakiś czas podglądam pogodę w Polanicy /kamerka Parkowa 3/. Do tej pory nie było najgorzej. Dziś widać śnieżek. Prognoza długoterminowa też wygląda optymistycznie. :kwiat:
No powodzenia i dobrej pogody :) (chociaż nie wiem jaka pogoda najlepsza na dochodzenie na zabiegi) ;)
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki adamadi :) Chyba każda z wyjątkiem deszczowej. :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Carmen pisze::) Już za tydzień pakowanie i w drogę. Szkoda, że nikt się nie odezwał Liczę na piękną zimę w Polanicy i dużo pozytywnych emocji. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :)
Carmen,tydzień temu w Polanicy nie było nawet grama śniegu.Byłam,widziałam...nawet cały dzień lał deszcz.Oby się zmieniło.
ODPOWIEDZ