Polanica od 13 lutego 2015
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Polanica od 13 lutego 2015
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Prawie za darmochę to na parkingach,a za darmochę to parking przed "Intermarche" poza tym na każdej ulicy bez zakazu parkowania.
Ale wszystkich wiedzą że najtaniej jest na parkingu
Witaj Topotopo pisze:Witam. Proszę o poradę - gdzie w Polanicy za darmochę lub prawie za darmochę zaparkować auto. Będę sypiał w Pieniawie. Firmowy nie tani a to przecież cały turnus. I jeszcze jedno, które najlepsze pokoje 2-ki bo 1-ki ponoć nie osiągalne. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nie do końca z tymi pokojami jednoosobowymi , że są nieosiągalne , ja zadzwoniłam miesiąc wcześniej poprosiłam i dostałam jedynkę bez żadnych problemów , miałam dość duży pokój z przedpokojem i łazienką, świetnie wyposażony: lodówka , telewizor , radio, czajnik, biureczko , stolik z fotelami , a z kolei koleżanka w innej części budynku miała malusieńką jedynkę . Pokoje dwuosobowe też są różne, jedne większe z przedpokojem inne małe .
Problem był tylko z internetem , zasięg był tylko obok recepcji.
Według mnie Wielka Pieniawa jest jednym z lepszych sanatorium , świetna baza zabiegowa , wszystkie zabiegi na miejscu co jest dużym plusem szczególnie w okresie zimowym , wysoki standard pokoi , tu się czuje na każdym kroku , że cały personel jest nastawiony na zadowolenie i dobro kuracjusza.
Życzę ci udanego pobytu , trafionych zabiegów , fajnego towarzystwa , a reszta nie ma znaczenie , uwierz mi