Arka Kołobrzeg od 6XII

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Arka Kołobrzeg od 6XII

Post autor: forumowicz »

Sierotka vel Kruszynka dojechała już do Arki?
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Napewno dojechała, tylko dzisiaj musi się z wszystkim zapoznać. Proszę napisz jak była obsługa, jaki masz pokój ( w którym segmencie) i czy fajne zabiegi?
forumowicz

Witaj mieszkam w Arka Medical Spa na 6 Własnie odbieram kartę zabiegów za chwilkę ,dużo jest dobrych zabiegów .Napisze któregoś dnnia.Pozdrawiam
forumowicz

Max vel lew co sie tak martwisz o mnie :?: Bardzo dziekuję ,dojechałam 12 godzin wczoraj ,mogłam tez dojechać do Gdyni ,gdyby nie bardzo spostrzegawczy pan w pociagu.Polska to fajny kraj ,tak połącza wagony w pociagu ,że mozna jechac do Krakowa a znależć sie w Paryzu :lol: :lol: .Dzisiaj dzień formalnosci ,po południu zabieg pierwsz oby nie basen :lol: bo pije pywko :lol: ......i piszę a pływac nie umiem.
Niech ktos z doborowego towarzystwa natychmiast przyjeżdża ,mieszkam w studio ,dwa pokoje ,pani bardzo miła nie interesują ją zadne imprazki ,piwka ;) ja tutaj uschne z rozpaczy.Za to dużo niemców starych ,brzydkich bab :shock: sorki ,ale czemu Oni nie dbają o siebie ups.Maja oddzieloną delikatnie "jadalnię" kwiatami taka aranżacją ,miałam przyjemność :lol: być rano po ich stronie ,stół szwedzki ful wypas.Natomiast ja podjadam liscie sałaty w super sosach ups P doktor powiedzieł ,że on lubi tyle ciałka u kobiet ,ale pod naciskiem dostałam dietę do 1200 Cal .Pozdrawiam niezastąpione forumowe towarzycho :) :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynko cieszę się Twoją radością, że trochę przez zaskoczenie o kilka m-cy wcześniej dostałaś skierowanie
i właśnie rozpoczynasz sanatoryjną przygodę jeszcze w 2012r.
forumowicz

oj Kruszynko,wiesz ze Cie lubię!zrób rozeznanie,weekend ,oj będziesz szaleć,fajfy Ikar,balety,arka,san,verano,msw ,hoho.miłego odpoczynku!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Max - spokojnie, Kruszynka o zabiegach, basenie, a ty od razu o baletach- daj Jej przynajmniej dopić tego.....browarka, Kruszynko miłego pobytu i nie zapraszaj wszystkich bo braknie Ci miejsca w pokoju, pozdrawiam :) :) :)
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Oj fajnie, że już się zadomowiłaś, ja jadę do Arki 29.01. razem z mężem, tak, że towarzystwo mam zapewnione. Byłam w Arce prywatnie w czerwcu i tez było tam mnóstwo Niemców. Oni się tam czują jak u siebie. Pozdrawiam, miłej zabawy.
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Nie oszukujmy się, Kołobrzeg żyje z niemców... Najgorsze jest to, że w sklepach, knajpach praktycznie wszysko jest po niemiecku... nawet do ośrodków sprowadzają im ten ich Bild, czyli ichni Fakt... Ja niemców nie lubiłem, nie lubię i lubić nie będę. Już raz Polskę germanizowali :D
aneta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2012 10:12

Post autor: aneta »

Ale super osrodek Arka
ODPOWIEDZ