Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam skierowanie na turnus rehabilitacyjny do Róży od 3-go stycznia - czy może ktoś napisać o tym sanatorium? Stronę mają fatalną, z której nic nie wynika...
mirusia pisze:Dostałam skierowanie na turnus rehabilitacyjny do Róży od 3-go stycznia - czy może ktoś napisać o tym sanatorium? Stronę mają fatalną, z której nic nie wynika...
Czy nikt nie był w sanatorium RÓZA ????????????????????????
Mirusiu w dziale "oceń sanatorium" wpisz w okienku przeszukaj ten temat Róża Ustroń, wyświetli się wiele wątków z opisem Róży. Następnie klikając w kolejne tematy rozwiniesz wszystkie wpisy w danym temacie. Pozdrawiam.
dzi pisze:Mirusiu w dziale "oceń sanatorium" wpisz w okienku przeszukaj ten temat Róża Ustroń, wyświetli się wiele wątków z opisem Róży. Następnie klikając w kolejne tematy rozwiniesz wszystkie wpisy w danym temacie. Pozdrawiam.
Może ktoś kjedzie 3 stycznia z Torunia, Bydgoszczy lub okolic do Ustronia - byłoby przyjemniej jechać w gromadzie.....
Dzięki - już wszystko wiem na temat Rózy....!!!