Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widzę teraz, że tak jak miałam podane 18 miesięcy, to dokładnie wyjadę ( 18 mies i 4 dni od złożenia). Dzięki tej przeglądarce mogłam obserwować jak to się posuwa do przodu, na koniec adrenalinka się wydzielała, a teraz już wiem kiedy i dokąd, chociaż jeszcze do domu nic nie dostałam. Fajnie że mamy takie możliwości.
Idzie kolejka atomowo. Ja już mam 27972. Zaczynałem w zeszłym roku koło października od 85000.
Ciekawe kogo spotkam z tego forum? jak przydział jaki dostane. Pozdrawiam
Witam! Witam!
Dwa dni temu w przeglądarce miałam numer 3200 a wczoraj informacja skierowanie do realizacji 24.01.-14.02.2013
Inowrocław "Kujawianka"....szkoda,że nie morze ....trudno...napewno będzie fajnie .
Może ktoś z forumowiczów był tam? Pozdrawiam wszystkich w ten słoneczny mroźny dzień.