Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Post autor: Sloneczko »

Alu :kwiat: masz rację....ja tez teraz wiem, ze żyję ;) :lol:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

SlawekPG pisze:Oczywiście, że się odezwę.. Nawet jak tylko tam się pojawię i troszkę rozlokuję:) na marginesie - coś mało osób wybiera się od 13...
Witaj ja wybieram sie do Iwonicza 22 lutego ,do Klimatu,a Ty do jakiego sanatorium?
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Sloneczko pisze:Alu :kwiat: masz rację....ja tez teraz wiem, ze żyję ;) :lol:
Słoneczko.
Wiem,że mam rację....bo ja teraz też ŻYJĘ . W czwartek jestem juz w Zakopanem /komercja/ a w maju.... NFZ. Miłego czasu na spotkaniu w Busku. Jeszcze tam nie byłam ha ha a już lubię to miejsce i to dużo dzięki Tobie Słoneczko/ pomocne opisy i życzliwość /. :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dziękuję Alu :kwiat: i zapraszam do Buska....blisko mieszkam ;) :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

SlawekPG pisze: Będę zwiedzał Górnika.
Witaj Sławku 8-)

Moim zdaniem trafiałeś na najlepszy ośrodek w Iwoniczu. Masz wszystko pod jednym dachem i to co najważniejsze baza zabiegowa z bardzo dużą i różnorodną gamą zabiegów. Jest również kriokomora a części SPA jacuzzi. Jedynym mankamentem jest brak basenu. Ja chodziła obok do ośrodka SANVIT niespełna 100 m od GÓRNIKA. Wyżywienie jak dla mnie było smaczne i w pełni wystarczające. Pokoje są wyposażone we wszystko co kuracjuszowi potrzeba. Są czyste i w pastelowych, ciepłych kolorach co bardzo dobrze wpływa na samopoczucie. Na dole jest kawiarenka z codzienną muzyką na żywo.
Baza zabiegowa znajduje się w przyziemiu. Przed wejściem do bazy po lewej stronie jest pomieszczenie, gdzie wylałam mnóstwo potu grając w pingponga. :lol:
Jest też stół do bilarda. Zabiegi (a będziesz ich miał nie mniej niż 54) odbywają się od poniedziałku do soboty. W czasie wolnym polecam piesze wycieczki po okolicy a możesz i trochę dalej. Ja skorzystałam i byłam we Lwowie (konieczny paszport) Budapeszcie, wypady na Słowację, w Bieszczady.

Sławku życzę Tobie trafionych zabiegów, udanej kuracji i wspaniale spędzonego czasu. :D

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2015 18:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SlawekPG »

Dziękuje za informacje. bardzo mi miło, ze znalazło sie tu tylu sympatycznych i miłych informatorów. W końcu wiem gdzie mnie los rzucił ;) dres , mocne buty, kije i ciepła kurtka juz gotowe :)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2015 18:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SlawekPG »

Pozdrawiam. Jestem juz w Gorniku. Przesympatycznie i wogole super. Co prawda tance nie dla mnie ale fajnie popatrzeć na szalejących kuracjiuszy :D jutro rano spotkanie z lekarzem...
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Górnik jest jednym z najlepszych sanatorium w Iwoniczu byłem obok w Sanvicie życzę milego wypoczynku :D
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Witam!W zeszłym roku byłam w Iwoniczu w maju w Sanvicie i we wrześniu w Górniku.Osobiście polecam Górnik.Jeżeli chodzi o basen,to również jest w KRUSIE.Życzę miłego pobytu.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

SlawekPG pisze:Pozdrawiam. Jestem juz w Gorniku. Przesympatycznie i wogole super. Co prawda tance nie dla mnie ale fajnie popatrzeć na szalejących kuracjiuszy :D jutro rano spotkanie z lekarzem...
A ja bede 22 w klimacie,,acha czyli w dzien którym sie przyjerzdza nie idzie sie do lekarza? pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ