Ustroń od 3 stycznia ZUS - z TORUNIA
Ustroń od 3 stycznia ZUS - z TORUNIA
Re: Ustroń od 3 stycznia ZUS - z TORUNIA
Ja tez jadę z Torunia - skierowanie Zus do Ustronia do Róży w dniach od 03.01.2012.
Jadę prawdopodobnie pociągiem (ewentualnie autobus)Chętnie nawiąże kontakt.
[email]. Pozdrawiam
Powód: usunięto email
Mam na imię Ewa i również dostałam skierowanie do Róży w Ustroniu.Mieszkam w Łodzi i zamierzam jechać do Ustronia pociągiem.Myślę ,że miło i bezpiecznie byłoby podróżować razem.Jest bezpośredni pociąg z Gdyni do Ustronia,jadący przez Łódź i Toruń.O,sory ,przez Toruń ,Łódź w tej kolejności
Jak jesteś zainteresowana to napisz:) [email]
pozdrawiam Ewa
Powód: usunięto email
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Miłe panie, spróbujcie potwierdzić te informacje. Jechałem w sierpniu z Łodzi do Ustronia i też w jakiejś wyszukiwarce natrafiłem na połączenie Gdynia-Wisła realizowane przez TLK, ale okazało się że to już nieaktualne. Może teraz w sezonie zimowym, w nowym rozkładzie jest, ale w wyszukiwarce połączeń e-podróżnik czy rozkładach jazdy PKP nadal się nie pokazuje. Z Łodzi jechałem autobusem o 0:48, z przesiadką w Katowicach o 4:15 i około 6:05 byłem na miejscu. Wydaje mi się, że Łódź nie ma bezpośredniego połączenia z Ustroniem, ale może się mylę....
Z Torunia jest autobus relacji Ustka - Wisła realizowany przez PKS Bytów, i chociaż omija Łódź to właśnie do niego wsiadłem w Katowicach
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że pojedzie.... Dzięki za przestrogę.
Czym jedziecie - miejsca siedzące , czy tania kuszetka??????