Arka Kołobrzeg
Re: Arka Kołobrzeg
-
ania_mania
- Na forum od: 08 gru 2012 14:43
Moja mama własnie tam przebywa.Nie narzeka , troche na jednego lekarza ale tak ogólnie jest bardzo zadowolona.Mówi , że jest pieknie zwlaszcza o tej porze roku ale też sam hotel bardzo wytworny .załuje , że nie wzieła aparatu .Pokój ma jednoosobowy (dopłaciła sobie). Jedynym minusem są ceny, przykładowo godzina basenu poza zabiegami 60 zł.A na zakupy spory kawałek drogi (Biedronka, lidl, leclerc)
-
emi13214
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2012 20:06
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
-
ania_mania
W cenie zabiegów jest tylko 10 minut plywania po ćwiczeniach.
-
ania_mania
-
emi13214
- Super Kuracjusz

-
emi13214
- Super Kuracjusz

Na basen miałam wtedy wstęp za darmo, ale cena 20,0 zł/h wydaje mi się w miarę rozsądna, w końcu nie trzeba tam wchodzić codziennie. Ja sobie przypominam, że panie z NFZ -tu tak sobie dogadywały zabiegi, że gimnastykę w basenie miały jako ostatnią i zostawały po tym zabiegu i nikt ich z tamtąd nie wypraszał. Nie wiem jak jest obecnie, ale się przekonam w lutym, gdy tam będę jako kuracjuszka z NFZ.
-
forumowicz
Jeżeli chodzi o parking doba kosztuje 15zł dla osób z NFZ ,natomiast dla gosci komercyjnych jest juz wliczony w cenę pobytu.
Jest natomiast ok 1 km od Arki osiedle o nazwie Ogrody i mozna tam zaparkować ale
Jeżeli moge w czymś jeszcze pomóc ,prosze pytać ,odwiedzam tę stronę
Pozdrawiam wszystkich ciepło