Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: forumowicz »

ollalaola pisze:A moja stacja końcowa stałą sie dzis wiadoma. Przy numerze ok 2500 dostałam przydział na 27.03 do 17.04, a wiec turnus świąteczny do Szczawna Zdrój. Na razie nie wiem, czy cieszyć sie, czy nie. Uzdrowisko Młynarz, opinie takie sobie, wręcz nienajlepsze :(
Ola, po części masz rację, koniec oczekiwania - bingo . Sama nie wiem czy bym sie cieszyła czy nie , zobaczymy co bedzie u mnie, w moim NFZ-cie tak wcześnie nie informują.

powodzenia :kwiat:
Awatar użytkownika
Yaga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2015 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Yaga »

Witam wszystkich czekających w kolejeczce w mazowieckim tez słabiutko chyba wszyscy pączki jedli :) u mnie minie w lipcu dwa lata jak czekam,no cóż może blizej lata mnie wygonią :) ,no cóż w mazowieckim tak się czeka ale dam rade.pozd
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

ollalaola pisze:A moja stacja końcowa stałą sie dzis wiadoma. Przy numerze ok 2500 dostałam przydział na 27.03 do 17.04, a wiec turnus świąteczny do Szczawna Zdrój. Na razie nie wiem, czy cieszyć sie, czy nie. Uzdrowisko Młynarz, opinie takie sobie, wręcz nienajlepsze :(
ollalaola napisz mi bo ja tez lodzkie ile czekalas chodzi mi ile miesiecy?
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Yaga, myślę że lipiec/sierpień powinnaś wyjechać ;)
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

Emi jestem bardzo ciekawa która z nas zalapie się na ten czerwiec :o :lol: U mnie tez te numerki raz rosną a raz spadają ale bardzo nie znacznie :roll: Obecnie mam 7200 ;) Pozdrawiam :P
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 13:10
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ollalaola »

[/quote]
ollalaola napisz mi bo ja tez lodzkie ile czekalas chodzi mi ile miesiecy?[/quote]
Aniu, złozyłam wniosek w listopadzie 2013, wiec przydzial dostałam po 15 miesiacach, a miałam napisane,ze czas oczekiwania około 18-tu miesiecy.
W styczniu wyjechała kolezanka, tez profil reumatologiczny, która wniosek złozyła pod koniec sierpnia 2013, a powiadomienie dostała na poczatku grudnia ,a wiec tez krócej.
Życze i Tobie jak najkrótszego czasu oczekiwania :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ollalaola pisze:
ollalaola napisz mi bo ja tez lodzkie ile czekalas chodzi mi ile miesiecy?[/quote]
Aniu, złozyłam wniosek w listopadzie 2013, wiec przydzial dostałam po 15 miesiacach, a miałam napisane,ze czas oczekiwania około 18-tu miesiecy.
W styczniu wyjechała kolezanka, tez profil reumatologiczny, która wniosek złozyła pod koniec sierpnia 2013, a powiadomienie dostała na poczatku grudnia ,a wiec tez krócej.
Życze i Tobie jak najkrótszego czasu oczekiwania :)[/quote]
oj kurcze ,ale mnie wystraszylas ,wiec ja niebawem musze pakowac walizkibo ja czekam od grudnia czyli miesiac po Tobie,lodzki NFZ bardzo przyspiesza :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

halo halo ibizko czy ty to czytasz??? niewiem czy na miecie nie bede przed Toba hahahhaa ,a mialysmy razem jechac :P
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Podobało mi się Szczawno Zdrój. Byłam przelotem w sierpniu-było na bogato.Dużo kwiatów , naprawdę ślicznie. Jak pogoda dopisze to i tak nie będziesz siedziała w budynku więc najważniejsza pogoda i towarzystwo.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Aniag słyszę ,słyszę ale i tak myślę,że spotkamy się na kawie :D :serce: :kwiat:
Zablokowany