Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2015 18:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Post autor: SlawekPG »

to zależy od godziny przyjazdu. ja przyjechałem po 17 i lekarze już nie pracowali. Tylko wizyta u pielegniarki i umówienie na godzinę wizyty u lekarza. Jak by co zapraszam na kawę :) Jest super... Ty bedziesz miec bardzo blisko od przystanku do hotelu. byłem tam dziś. aha, w Sanwicie jest basen solankowy
adus81
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2015 17:11
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: adus81 »

Witam ja od 19.02 będę w Sanatorium Wisła .
Jechałeś PKS-em . Ja pojadę PKS-em na pl. Oczki i z tamtą będę musiał pieszo iść .
Daleko to od pl. Oczki ?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

SlawekPG pisze:to zależy od godziny przyjazdu. ja przyjechałem po 17 i lekarze już nie pracowali. Tylko wizyta u pielegniarki i umówienie na godzinę wizyty u lekarza. Jak by co zapraszam na kawę :) Jest super... Ty bedziesz miec bardzo blisko od przystanku do hotelu. byłem tam dziś. aha, w Sanwicie jest basen solankowy
Ja bede w oko okolo 12,,ale to niedziela to lekarza pewnie tez nie bedzie,,a kawe chetnie wypije ;) a jak daleko jest od Klimatu do Centrum uzdrowiska leczniczego ? bo tam bede miała zabiegi te mokre podobno))))))))
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam i odpowiadam dziś, bo wczoraj byłem na Słowacji :D do Wisły lepiej pojechać taksówka bo jest troszkę wyżej od górnika, a to z przystanku kawałeczek pod stroma górkę jest. Co do odległości do centrum uzdrowiskowego od hotelu...to jest jakieś trzysta metrów.znajduje sie ono naprzeciwko przystanku na którym sie wysiada, czyli w samym centrum. W jedna stronę masz z górki natomiast powrót do hotelu jest pod górkę. Jak by cos proszę pytać będę odpowiadał :D pozdrawiam aha...taksówka do Wisły to 10 złotych ale warto, pan bardzo sympatyczny :D
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

SlawekPG pisze:Witam i odpowiadam dziś, bo wczoraj byłem na Słowacji :D do Wisły lepiej pojechać taksówka bo jest troszkę wyżej od górnika, a to z przystanku kawałeczek pod stroma górkę jest. Co do odległości do centrum uzdrowiskowego od hotelu...to jest jakieś trzysta metrów.znajduje sie ono naprzeciwko przystanku na którym sie wysiada, czyli w samym centrum. W jedna stronę masz z górki natomiast powrót do hotelu jest pod górkę. Jak by cos proszę pytać będę odpowiadał :D pozdrawiam aha...taksówka do Wisły to 10 złotych ale warto, pan bardzo sympatyczny :D
No ładnie juz na wycieczki sie jezdzi,,fajnie sie zapowiada))) fajanie ze z Klimattu bliziutko jest docentrum uzdrowiskowego ,,pozdrówkai owocnej kuracji zycze)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz

Oj tam,oj tam... Zobaczysz, sama pojedziesz :D są niedrogie i fajni przewodnicy. Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

SlawekPG pisze:Oj tam,oj tam... Zobaczysz, sama pojedziesz :D są niedrogie i fajni przewodnicy. Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
;) Ja też nie mam znajomych w Iwoniczu,,mam nadzieje poznac kogos z kim mozna pogadac i spedzic wolne ,,chwile )))))))))
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

basiunia1974 pisze:
SlawekPG pisze:Oj tam,oj tam... Zobaczysz, sama pojedziesz :D są niedrogie i fajni przewodnicy. Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
;) Ja też nie mam znajomych w Iwoniczu,,mam nadzieje poznac kogos z kim mozna pogadac i spedzic wolne ,,chwile )))))))))
Acha ,,,a jak jest z zabiegami ? fajne jakies ile ich jest?
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

SlawekPG pisze:Jestem juz w Gorniku. Co prawda tance nie dla mnie ale fajnie popatrzeć na szalejących kuracjiuszy :D
Sławku,zajrzyj do Krakowiaka.Tam szaleeejąąą kuracjusze. 8-) :D :lol:
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

SlawekPG pisze: Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
Sławku 8-) masz szczęście, że mnie tam nie ma bo w niedzielę wylądowywał byś we... Lwowie :lol:
ODPOWIEDZ