Iwonicz Zdrój od 13 lutego
- SlawekPG
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2015 18:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Iwonicz Zdrój od 13 lutego
Jechałeś PKS-em . Ja pojadę PKS-em na pl. Oczki i z tamtą będę musiał pieszo iść .
Daleko to od pl. Oczki ?
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Ja bede w oko okolo 12,,ale to niedziela to lekarza pewnie tez nie bedzie,,a kawe chetnie wypijeSlawekPG pisze:to zależy od godziny przyjazdu. ja przyjechałem po 17 i lekarze już nie pracowali. Tylko wizyta u pielegniarki i umówienie na godzinę wizyty u lekarza. Jak by co zapraszam na kawęJest super... Ty bedziesz miec bardzo blisko od przystanku do hotelu. byłem tam dziś. aha, w Sanwicie jest basen solankowy
- SlawekPG
- Kuracjusz

-
basiunia1974

No ładnie juz na wycieczki sie jezdzi,,fajnie sie zapowiada))) fajanie ze z Klimattu bliziutko jest docentrum uzdrowiskowego ,,pozdrówkai owocnej kuracji zycze)SlawekPG pisze:Witam i odpowiadam dziś, bo wczoraj byłem na Słowacjido Wisły lepiej pojechać taksówka bo jest troszkę wyżej od górnika, a to z przystanku kawałeczek pod stroma górkę jest. Co do odległości do centrum uzdrowiskowego od hotelu...to jest jakieś trzysta metrów.znajduje sie ono naprzeciwko przystanku na którym sie wysiada, czyli w samym centrum. W jedna stronę masz z górki natomiast powrót do hotelu jest pod górkę. Jak by cos proszę pytać będę odpowiadał
pozdrawiam aha...taksówka do Wisły to 10 złotych ale warto, pan bardzo sympatyczny
- SlawekPG
- Kuracjusz

-
basiunia1974

SlawekPG pisze:Oj tam,oj tam... Zobaczysz, sama pojedzieszsą niedrogie i fajni przewodnicy. Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
-
basiunia1974

Acha ,,,a jak jest z zabiegami ? fajne jakies ile ich jest?basiunia1974 pisze:SlawekPG pisze:Oj tam,oj tam... Zobaczysz, sama pojedzieszsą niedrogie i fajni przewodnicy. Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...
Ja też nie mam znajomych w Iwoniczu,,mam nadzieje poznac kogos z kim mozna pogadac i spedzic wolne ,,chwile )))))))))
Sławku,zajrzyj do Krakowiaka.Tam szaleeejąąą kuracjusze.SlawekPG pisze:Jestem juz w Gorniku. Co prawda tance nie dla mnie ale fajnie popatrzeć na szalejących kuracjiuszy![]()
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
SławkuSlawekPG pisze: Ja tu nie mam żadnych znajomych wiec w niedziele umierałbym z nudów...