Wyjeżdżam do Lądka Zdroju z Łodzi turnus 23.02.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jolek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2015 19:33
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Wyjeżdżam do Lądka Zdroju z Łodzi turnus 23.02.2015

Post autor: jolek »

Pogubiłam się ale już jest ok. Ja tez mam wyjazd do sanatorium do Lądka 23.02.2015 i mam zapytanie Mareczku11 czy masz jeszcze wolne miejsce to może bym się zabrała z Tobą,dorzucę się do paliwa,jestem z Łodzkiego a konkretnie z Łasku.
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2015 11:17
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Mareczeq11 »

jolek pisze:Pogubiłam się ale już jest ok. Ja tez mam wyjazd do sanatorium do Lądka 23.02.2015 i mam zapytanie Mareczku11 czy masz jeszcze wolne miejsce to może bym się zabrała z Tobą,dorzucę się do paliwa,jestem z Łodzkiego a konkretnie z Łasku.
Witam odpisałem Ci na priv wic bedziesz miała informacje w ( nowych wiadomościach)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

ewasz pisze:Jolek się pogubił/ła :roll:

Jeśli cytujesz to pod cytatem powinien migać kursor i tam napisz co chcesz a dopiero potem kliknij "wyślij" ;)

Bez wyraźnej potrzeby nie cytujemy tylko piszemy treść do danej osoby ;)

Spróbuj - trzymam kciuki by się udało :lol:
No wiesz Ewasz niektórych ludzi się tylko cytuje oczywiscie joke zeby nie zabrzmiało nieskromnie ;);) a Jolek sobie juz poradził
i zostawił wiadomość
jolek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam.Dostałam od Ciebie wiadomość na pryv ale nie mogę Ci tam odpowiedzieć,jeszcze za mało postów..Fajnie ze masz jeszcze wolne miejsce i pewno ze z Tobą jadę.Kontaktowałam się z BLABLA CA-rem i weszłam na stronę polskiego busa ,ale z Tobą mam pewne i jak wyjechalibyśmy wcześniej to i wcześniej będziemy bo tak byłabym po południem,moze podam Ci swojego e-maila bo musimy się jakos skontaktować.
jolek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Przepraszam może Ty podaj swojego na pryv.
jolek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Wysłałam Ci nr.telefonu na e-maila
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mareczeq11 pisze:Witajcie
W dniu 23.02.2015 planuje jechać samochodem do Lądka Zdroju do 23 wojskowego na turnus 23.02.2015-18.03.2015 narządy ruchu. Wyjeżdżam z Łódzkiego okolice Łodzi, jeśli ktoś tez się tam kieruje to jak na razie jadę sam wiec minimum 3 miejsca posiadam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt.

Pytanie jeszcze do forumowiczów obytych z Lądkiem i 23 wojskowym jak tam z parkingiem? Będzie gdzie auto zostawić ?? i ile taka przyjemność kosztuje bo pewnie parking płatny ??

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich i do zobaczenia z niektórymi pewnie w Lądku:)
Dodam że to mój pierwszy wyjazd do jakiegokolwiek sanatorium.
Wciaż posiadam 2 miejsca wiec jeśli ktoś miałby ochotę się zabrać proszę o kontakt.
Ruszamy z okolic Łodzi i jedziemy w kierunku Ladka Zdrój przez Wrocław bądz Opole (jeszcze do ustalenia) wiec jezeli ktos z miejscowości po drodze to jeśli chciałby dołączyć prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Droga przez Złoty Stok trochę niebezpieczna o tej porze po części kiepska nawierzchnia ,zakrety duża część pod stromą górkę .Zabił się tam Bublewicz podczas rajdu (jest obelisk ku jego pamieci w tym miejscu). Dla chcącego przejezdna
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sztani pisze:Droga przez Złoty Stok trochę niebezpieczna o tej porze po części kiepska nawierzchnia ,zakrety duża część pod stromą górkę .Zabił się tam Bublewicz podczas rajdu (jest obelisk ku jego pamieci w tym miejscu). Dla chcącego przejezdna
Dzieki za informacje, ktos juz wczesniej tez wspominal ze jest niebezpiecznie wiec raz jeszcze dziekuje za pomocne info.
Gdyby rzeczywiscie pogoda byla nieprzyjemna to pojade na Opole i przez Czechy ta droga mam tez blizej. Jeszcze zobacze ale Wasze info sie bardzo przydaja. Mimo ze jeszcze przez Zloty Stok nie jechalem juz pokory do tej drogi nabieram
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Napiszcie jeszcze najświeższe informacje jak tam jest z wyposazeniem w pokoju czy brac jakies kubki sztućce czy jest to na wyposazeniu ?? Bo czajnik można wykupić z tego co czytałem. Pewnie gdzies bym to znalazł ale chodzi o świeże informacje
ODPOWIEDZ