Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Podałam cenę TV Równicy -Ty masz luksusową cenę -o połowę mniej -pojechałabym raz jeszcze nawet gdybym była zimą i musiała dać prawie stówę za turnus.To naprawdę odskocznia dnia codziennego -masz wszystko podane pod nos i zabiegi i towarzystwo i okolica i całość razem wzięta.Pa!
Mirusia! W Twojej sytuacji jest jeszcze jeden plus.Róża jest o wiele blizej centrum Ustronia niż np.Równica-co zimą ma tym bardziej znaczenie.Jesteś za 10 minut szybkim krokiem w centrum.Z Równicy trzeba pokonać tą trasę 3 razy dłużej.
Pozdrawiam !
Piszcie, kto się wybiera na turnus z ZUS od 27 stycznia do Róży? Piszcie, kto był, jak tam jest. Naczytałam się że okna dziurawe. To jak przyjdzie halny to nas wywieje:)
Ty się oknami nie przejmuj Jak ja byłam ( 05-11-2012 do 29-11-2012 ) nikt na okna nie narzekał a halny wiał przez kilka dni i... nikogo nie wywiało
W RÓŻY zawsze jest świetna ekipa Na forum jest również moja opinia na temat ośrodka. Jeżeli Ciebie coś konkretnego interesuje to pytaj
Witaj Selene
Jadę pierwszy raz więc wszystko mnie ciekawi Cz również byłaś z ZUS?? słyszałam że więcej zabiegów jest i rygor większy??? Zero imprezek, o 22 cisza nocna itd
co do warunków mieszkaniowych to nie wybrzydzam, ale z zewnątrz ten ośrodek za ciekawie nie wygląda..... a jak w środku????