Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz Zdrój od 13 lutego

Post autor: basiunia1974 »

Sloneczko pisze:Basiu :kwiat: jakiego stresa???? No coś ty :D
Zobaczysz jak ci się tam spodoba :D
Wiem co mówię :twisted: W Iwoniczu zawsze jest pogoda i pogodnie ;) :lol:
Pozdrawiam :serce: :kwiat:
Słoneczko mam nie wiem chyba jakas głupia jestem czy cos) Ale sie denerwuje tym wyjazdem ,,,daj troche swojego optymizmu ;)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2015 18:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SlawekPG »

Nie masz sie czym stresować. Tez sie obawiałem przyjazdu i wyszło na to że zupełnie nie potrzebnie. Daj znać jak będziesz. Pierwszy dzień moze być lekko zwariowany, a potem to juz spokojnie i bez strachu. No i masz mieszkanie prawie w centrum co niestety nie mobilizuje do spacerów ;) ja z górnika muszę zejść do sklepu na dół, a potem zasuwać do góry :evil: ale daje radę. Będziesz zadowolona, sama zobaczysz.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

SlawekPG pisze:Nie masz sie czym stresować. Tez sie obawiałem przyjazdu i wyszło na to że zupełnie nie potrzebnie. Daj znać jak będziesz. Pierwszy dzień moze być lekko zwariowany, a potem to juz spokojnie i bez strachu. No i masz mieszkanie prawie w centrum co niestety nie mobilizuje do spacerów ;) ja z górnika muszę zejść do sklepu na dół, a potem zasuwać do góry :evil: ale daje radę. Będziesz zadowolona, sama zobaczysz.
Dziekuje z pocieszenie,,dam znac jak tylko w Klimacie bedzie , fajnie ze nie trzeba duzo chodzic ,,bo mnie nogi bolą ,,pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz

Selene pisze:
SlawekPG pisze: Będę zwiedzał Górnika.
Witaj Sławku 8-)

Moim zdaniem trafiałeś na najlepszy ośrodek w Iwoniczu. Masz wszystko pod jednym dachem i to co najważniejsze baza zabiegowa z bardzo dużą i różnorodną gamą zabiegów. Jest również kriokomora a części SPA jacuzzi. Jedynym mankamentem jest brak basenu. Ja chodziła obok do ośrodka SANVIT niespełna 100 m od GÓRNIKA. Wyżywienie jak dla mnie było smaczne i w pełni wystarczające. Pokoje są wyposażone we wszystko co kuracjuszowi potrzeba. Są czyste i w pastelowych, ciepłych kolorach co bardzo dobrze wpływa na samopoczucie. Na dole jest kawiarenka z codzienną muzyką na żywo.
Baza zabiegowa znajduje się w przyziemiu. Przed wejściem do bazy po lewej stronie jest pomieszczenie, gdzie wylałam mnóstwo potu grając w pingponga. :lol:
Jest też stół do bilarda. Zabiegi (a będziesz ich miał nie mniej niż 54) odbywają się od poniedziałku do soboty. W czasie wolnym polecam piesze wycieczki po okolicy a możesz i trochę dalej. Ja skorzystałam i byłam we Lwowie (konieczny paszport) Budapeszcie, wypady na Słowację, w Bieszczady.

Sławku życzę Tobie trafionych zabiegów, udanej kuracji i wspaniale spędzonego czasu. :D

Pozdrawiam :)
wszystko sie potwierdzlo, a nawet więcej
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Sławek jak leci ja juz jesten w Klimacie ,,no nie zapowiada sie ciekawie ,,zobacze moze sie rozkreci pozdrowionka
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz

basiunia1974 pisze:Sławek jak leci ja juz jesten w Klimacie ,,no nie zapowiada sie ciekawie ,,zobacze moze sie rozkreci pozdrowionka
Witaj. W Górniku zapanowała chyba grypa. Dzis zanotowałem 38,6... mam świat odcięty do czwartku ...buuuuuu leze i nawet kwiczec mi się nie chce :(
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

SlawekPG pisze:
basiunia1974 pisze:Sławek jak leci ja juz jesten w Klimacie ,,no nie zapowiada sie ciekawie ,,zobacze moze sie rozkreci pozdrowionka
Witaj. W Górniku zapanowała chyba grypa. Dzis zanotowałem 38,6... mam świat odcięty do czwartku ...buuuuuu leze i nawet kwiczec mi się nie chce :(
Oj to co z zabiegami? wracaj do zdrowia
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

I zniknał Sławek niczym kamfora :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Może Sławek zniknął w...galimatiasie życia sanatoryjnego. :) ;)
Awatar użytkownika
SlawekPG
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Nie zniknąłem.jestem juz w domciu a raczej w pracy. W sumie nic nie skorzystalem w tym sanatorium. Osiem eni ostrego zapalenia gardła i zatok wykluczyly mnie z zycia sanatorium. Buuuuuu. ....
ODPOWIEDZ