Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: Dorcia1 »

centralna pisze:Ja jadę do Klimatu 18 marca .Jak juz tam będziecie to poprosze o kilka słów na temat tego senatorium...
Pozdrawiam :D
Ja rowniez jade do Klimatu 18 marca. Bardzo jestemciekawa jak tam jest. Jeszcze nigdy nie bylam w sanatorium. Czekam na opisy ;)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

Napisze jak jest w Klimacie ,,pierwszy raz najgorszy nastepne beda mniej stresujace)))))) ;)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Basiunia,Twój wyjazd już tuż,tuż.
Walizeczka już spakowana?
Nie stresuj się ,będzie z pewnością bardzo ok :!:
Życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu , udanej rehabilitacji i szalonych tańców w "Klimacie". 8-) :lol:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kawon pisze:Mam to samo. Kiedy dostałem skierowanie to było wesoło, żarty jak to fajnie, teksty typu "cóż to robi się w sanatorium". Teraz kiedy termin wyjazdu się szybko zbliża, to już nie jest tak wesoło. Co ja tam będę robił przez ponad trzy tygodnie..., z kim przyjdzie mi mieszkać..., czego nie zabiorę a będzie potrzebne..., i wiele podobnych myśli.
No dosyć tego narzekania... Grunt to pozytywne myślenie. Jakoś damy radę. Nie takie sprawy się załatwiało... Podstawa to optymizm.
Czyli nie jestem jakas nie tego ,,,jednak nie tylko ja mam obawy ,,,he he spoko Kawon damy rade,,za nie długo bedziemy sie smiac z tego jak sie obawialismy))pozdrawiam i do zobaczoka w Klimacie,,niedziela 6 rano jade w nieznane :) :) :) :)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Suzen pisze:Basiunia,Twój wyjazd już tuż,tuż.
Walizeczka już spakowana?
Nie stresuj się ,będzie z pewnością bardzo ok :!:
Życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu , udanej rehabilitacji i szalonych tańców w "Klimacie". 8-) :lol:
Dziekuje Suzen,,tak juz mam przygotowane rzeczy tylko włozyc do walizki i w drogę,,,,mam nadzieje ze bedzie ok ,,,,,A i wam wszystkim sliczne dzieki ,,duzo mi doradziliscie w sprawach sanatorium rozwialiscie wiele watpliwosci,,,buziaczki i pozdrowionka :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
centralna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2015 09:13

Post autor: centralna »

Dorcia1 pisze:
centralna pisze:Ja jadę do Klimatu 18 marca .Jak juz tam będziecie to poprosze o kilka słów na temat tego senatorium...
Pozdrawiam :D
Ja rowniez jade do Klimatu 18 marca. Bardzo jestemciekawa jak tam jest. Jeszcze nigdy nie bylam w sanatorium. Czekam na opisy ;)
To będziemy rehabilitowac sie na jednym turnusie....
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Tak, bedziemy na jednym turnusie szlifowac zdrowko oraz doswiadczenie sanatoryjne :D Juz jest razniej
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

:lol: :lol: :lol: szlify i doświadczenie jak najbardziej ale jest też powrót ;)
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Powrot jest naturalnym nastepstwem wyjazdu wiec wczesniej czy pozniej nadejdzie. Oby podczas wyjazdu troche pogoda dpopisala, bo chodzenie po mokrym sniegu i blocie nie jest szczytem moich marzen. Zastanawiajace jest rowniez polaczenie turnusu rehabilitacyjnego ze swietami.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dorcia1 pisze:Powrot jest naturalnym nastepstwem wyjazdu wiec wczesniej czy pozniej nadejdzie. Oby podczas wyjazdu troche pogoda dpopisala, bo chodzenie po mokrym sniegu i blocie nie jest szczytem moich marzen. Zastanawiajace jest rowniez polaczenie turnusu rehabilitacyjnego ze swietami.
Jak by mnie trafiło sie jechac jak swieta sa ,,to bym chyba sie poryczała,,swieta sie spedza z rodzina a nie w sanatorium :)
ODPOWIEDZ