Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich:) Wyjeżdżam 7 marca na 28 dni do Sanatorium "Bałtyk" w Kołobrzegu. Dostałam taką ofertę ze zwrotów i podjęłam decyzję o wyjeździe.Czytam różne opinie na temat tego Sanatorium.Jak tam jest naprawdę? Napiszcie.Jadę z Pleszewa woj .wlkp i jeśli ktoś jechałby samochodem to chętnie dołożę się do paliwka.Pozdrawiam i czekam na wiadomości:):)
Jak ta "geriatria" będzie tak "tupać" w Bałtyku dalej to nam wiek emerytalny do setki podniosą Geriatria jest wszędzie ,ale zawsze trafi swój na swego nie martw się
Ja mam już 47 wiosen.A może też już też zaliczam się do geriatrii? hehe
Wojtku...dziękuję za pozytywną opinię o Sanatorium."Renik" to ja czyli kobieta.Ten nick może troszkę zmylić.:)