Ustroń Równica od 20.02.15

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Re: Ustroń Równica od 20.02.15

Post autor: Maja1912 »

guana503 pisze:Ja już byłam kilka razy w sanatorium, ale z NFZ. Komercyjnie jadę pierwszy raz i mam trochę obaw. :(
Widziałam jak niektórzy kuracjusze\kuracjuszki z NFZ lub z ZUS traktowali osoby prywatne, które próbowały nawiązać jakiś kontakt. Było to bardzo przykre :( Zobaczymy jak to będzie. Jak będę na miejscu to się odezwę.
Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
To mnie zaskoczyłaś. To już prędzej obawiałabym się w drugą stronę, bo komercyjni płacą 100% a reszta różnie. Choć uważam, że i to i to by było chore i na myśl mi to nawet nie przyszło :shock: :shock: :shock: Sama jadę w takie "mieszane" miejsce. Takie sytuacje czy zachowania są przecież bez sensu. W końcu wszyscy w obliczu choroby w zasadzie powinniśmy być równi a już na pewno pomocni i mili.... :) :) :) Nie martw się głowa do góry, na pewno będziesz zadowolona z pobytu i towarzystwa :D Pozdrawiam :kwiat:
guana503
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2015 10:46

Post autor: guana503 »

Dla mnie to też było chore. Komercyjni okazali się tak wspaniałymi ludzmi, że do dzisiaj mam z nimi kontakt :)
Kończę pakowanie bo jutro rano wracam do domu , a w czwartek wyjasd.
Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

guana503 - daj znać co i jak :)
Miłego pobytu :kwiat: :kwiat:
guana503
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam z Ustronia :serce:
Dotarłam szczęśliwie :) W recepcji pani bardzo miła. Pokój na 7piętrze z widokiem na Utroń. Czysto i z :)wygodnym łóżkiem :) Miałyście rację :) Ruch jak na Marszałkowskiej. Jutro mam lekarza i będę wiedziała coś więcej. Zaliczyłam dzisiaj kolację- była smaczna zupa, szynka i ciasto.
Gorąco pozdrawiam :) :)
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Witaj. Warunki dobre już masz, teraz życzymy Ci jeszcze fajnego towarzystwa, udanego pobytu zarówno pod względem zabiegowym jak i rozrywkowym ;) :D Pogodę dzisiaj masz śliczną, tak że oddychaj pełna piersią . Pozdrawiam. :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

guana 503 jedzonko zawsze będziesz miała "lepsze" od pozostałych kuracjuszy.Tak jest w "Równicy" Dla mnie "Równica" za droga ,a tam gdzie byłam komercyjnie ,posiłki były takie same dla wszystkich.
Jedyną różnicą był dowolny wybór pod moje "wymagania" pokoju i piętra.Lubię wysoko ,by podziwiać górskie widoki.
Jesteś zadowolona z pokoju ,posiłków a teraz będziesz zadowolona z zabiegów.Pozdrawiam :kwiat:
guana503
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam wszystkich :)
Wszystko co dobre szybko się kończy :(
Wróciłam z Równicy i jestem bardzo zadowolona - głównie z zabiegów(tydzień bez tabletek przeciwbólowych) :) :) :)
Reszta też była OK.
Macie pytania to pytajcie. Na wszystko odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :) :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Cieszę się, że wróciłaś zadowolona :)