Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
4 do 4 zabiegów , ale tam jest przydział punktowy czyli 30 punktów dziennie sprawdz cennik w ich stronie. Zabiegi różne lekarz uzgodni z Tobą indywidualnie.Lekarze przemili, ja na takich trafiłam na 6 piętrze.
Jeżeli chodzi o zabiegi to jest 30 punktów dziennie.Na stronie Równicy jest cennik ile kosztuje dany zabieg przeliczysz na punkty.Zabiegi różne ja byłam bardzo zadowolona, odpowiednie do moich schorzeń.Zaznaczę tylko,że w Równicy byłam już 4 razy i to nie koniec.
Danka ja jadę komercyjnie w czwartek. Jak zajadę i się zakwateruję to wszystko Ci opiszę
Jadę pełna obaw, a zwłaszcza jak przeczytałam o pokojach i już żałuję, że nie wybrałam pakietu kuracjuszplus
Pozdrawiam
Witam Guana. Nie ma potrzeby się martwić.Ja miałam takie niemiłe zdarzenie z pokojami, ale tak jak pisałam pokoje na 6 i 7 piętrze są czyste i można mieszkać.Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę.
Witaj Guana!Czwartek to już jutro.Będę miała najaktualniejsze informacje.Ja będę ulokowana na 9 lub 10 piętrze.Nastaw się pozytywnie,a wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam cieplutko , życzę miłego wypoczynku i dobrej pogody.
Równica to dość specyficzne sanatorium, ze względu na swoje gabaryty. Tam praktycznie nie nie wiadomo, kto jest na pobycie komercyjnym a kto na NFZ ( pomijając posiłki ofc). Tam jest tak wiele turnusów, że jest ciągła rotacja. To dla mnie minus Równicy- gdy zaprzyjaźniłam się z kimś, okazało się,że tym osobom skończył się turnus tydzień wcześniej niż mi :/
Jeżeli ktoś jest otwarty i lubi ludzi to siłą rzeczy pozna miłe towarzystwo- czy to w oczekiwaniu na zabiegi czy w klubie kuracjusza. Typ pobytu nie ma znaczenia.