Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,dostałam Lądek Zdrój 18/03/2014 do 08/04/2015 z Profil reumatoidalny.Czy jest ktoś kto ma ten profil i skierowanie gdzieś bliżej ,ja nie chcę gór....Może zamiana,podobno można?
W ostatnich dniach numerki schodzą szybciej ,az się zdziwiłam przez kilka dni kolejka zmiejszyla się o ponad tysiąc osób. Nie wiem czy mi to nie pokomplikuje moich planów ,bo mam przydział z ZUS-u na maj 2015 do Kujawiaka w Inowrocławiu i czekam na wyjazd z NFZ od marca 2014 roku . Pozdrawiam