Ale sa tez dobre strony takiego terminu. Najblizsza rodzina przyjedzie do mnie a ja sie nie narobie, pierwszy raz od latbasiunia1974 pisze:Jak by mnie trafiło sie jechac jak swieta sa ,,to bym chyba sie poryczała,,swieta sie spedza z rodzina a nie w sanatoriumDorcia1 pisze:Powrot jest naturalnym nastepstwem wyjazdu wiec wczesniej czy pozniej nadejdzie. Oby podczas wyjazdu troche pogoda dpopisala, bo chodzenie po mokrym sniegu i blocie nie jest szczytem moich marzen. Zastanawiajace jest rowniez polaczenie turnusu rehabilitacyjnego ze swietami.
Iwonicz 22 luty
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2015 09:20
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz 22 luty
-
adu2014
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2014 16:12
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 16
Pomalujemy jajka, poświecimy i będziemy świętować w Krakowiaku
Takich świąt nie zapomnisz do końca życia
Jadę na tym samym wózku
ta osoba która planowała turnusy to: singiel albo bezdomna
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

-
basiunia1974

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
Dziewczyny ja wyjade 17 wy przyjedziecie 18 mrca ..ale zostawie wam duzo pozytywnego nastawieia ,,i fajnego humorku w Klimacie bedzie superDorcia1 pisze:Dzieki za te radosne slowa. Jak ten czas spedzimy to tylko od nas zalezy. Ja licze na powrot do sprawnosci, odpoczynek i dobra zabawe. Wsrod tylu ludzi z pewnoscia jakies fanje osoby sie znajda i umila ten czas.
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

Licze na podpowiedzi "doswiadczonej" kuracjuszki. Z pewnoscia beda cenne. Z tego co czytalam w Klimacie jest wifi, bede sledzila na biezaco co tam sie dziejebasiunia1974 pisze:Dziewczyny ja wyjade 17 wy przyjedziecie 18 mrca ..ale zostawie wam duzo pozytywnego nastawieia ,,i fajnego humorku w Klimacie bedzie superDorcia1 pisze:Dzieki za te radosne slowa. Jak ten czas spedzimy to tylko od nas zalezy. Ja licze na powrot do sprawnosci, odpoczynek i dobra zabawe. Wsrod tylu ludzi z pewnoscia jakies fanje osoby sie znajda i umila ten czas.
-
basiunia1974

-
centralna
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2015 09:13
O jedynę w Klimacie ciężko są podobno tylko dwie ,ale na 100% będe mieszkała w dwójce to już duży plus, bo w trójce to byłby już tłok
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

A na 17 gdzie zarezerwowalas? Ja mialam tez taki sprytny plan ale jeszcze nic nie rezerwowalamcentralna pisze:Ja jadę dzień wczesniej 17, po co to nie bardzo wiem
naczytałam się komentarzy więc zarezerwowałam sobie pokój.
O jedynę w Klimacie ciężko są podobno tylko dwie ,ale na 100% będe mieszkała w dwójce to już duży plus, bo w trójce to byłby już tłok![]()
![]()
![]()
![]()
-
basiunia1974

Ja dzwoniłam do Klimatu i mówili mi ze nie ma jedynek,,,sa 4 trójki reszta to dwójki,,Dorcia1 pisze:A na 17 gdzie zarezerwowalas? Ja mialam tez taki sprytny plan ale jeszcze nic nie rezerwowalamcentralna pisze:Ja jadę dzień wczesniej 17, po co to nie bardzo wiem
naczytałam się komentarzy więc zarezerwowałam sobie pokój.
O jedynę w Klimacie ciężko są podobno tylko dwie ,ale na 100% będe mieszkała w dwójce to już duży plus, bo w trójce to byłby już tłok![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?