Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A ja jadę od 28.04 Szkoda ,że nie razem .Byłoby rażniej.Czym jedziesz bo ja jeszcze nie zdążyłam zerknąć na polączenie .Autem na pewno nie pojadę to muszę szukać jakiegoś środka lokomocji Co do jedynek to dzwoniłam dzisiaj i wpisali mnie na listę chętnych na jedynki .Dowiedziałam sie tylko ,że w dniu przyjazdu nie ma szans na taki pokój.
Asia pokoju 1 osobowego w ARCE nie dostaniesz dla kuraciuszy z NFZ są pokoje 3 lub 4 to Hotel**** pokoje bardzo wysoki standart jedynki ma komercia życze miłego wypoczynku
Asiu mówimy o ARCE przy ul sułkowskiego 11 pokoje sa przydzielane na bierząco dobiera sie kuraciuszy w kolejności jak stoją w kolejce nie martw się pokoje sa na wysokim poziomie będziesz zadowolona chyba że współlokatorzy będo na nie
Tak mówimy o tej Arce na Sułkowskiego .A jeszcze zapytam nie wiesz czy z Lublina jest jakieś bezpośrednie połączenie do Kołobrzegu bo autem nie pojadę.
Witam serdecznie:) jadę swoim samochodem do Mewy w Kołobrzegu w tym samym terminie Wyruszam ok 21-ej wieczorem 6-tego, gdyż chcę być na rano w Kołobrzegu Zabiera się ze mną kuracjusz do sanatorium na Słowackiego Jak jesteś zainteresowana odezwij się Pozdrawiam Małgorzata