Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
guana503 pisze:Ja już byłam kilka razy w sanatorium, ale z NFZ. Komercyjnie jadę pierwszy raz i mam trochę obaw.
Widziałam jak niektórzy kuracjusze\kuracjuszki z NFZ lub z ZUS traktowali osoby prywatne, które próbowały nawiązać jakiś kontakt. Było to bardzo przykre Zobaczymy jak to będzie. Jak będę na miejscu to się odezwę.
Pozdrawiam wszystkich
To mnie zaskoczyłaś. To już prędzej obawiałabym się w drugą stronę, bo komercyjni płacą 100% a reszta różnie. Choć uważam, że i to i to by było chore i na myśl mi to nawet nie przyszło Sama jadę w takie "mieszane" miejsce. Takie sytuacje czy zachowania są przecież bez sensu. W końcu wszyscy w obliczu choroby w zasadzie powinniśmy być równi a już na pewno pomocni i mili.... Nie martw się głowa do góry, na pewno będziesz zadowolona z pobytu i towarzystwa Pozdrawiam
Dla mnie to też było chore. Komercyjni okazali się tak wspaniałymi ludzmi, że do dzisiaj mam z nimi kontakt
Kończę pakowanie bo jutro rano wracam do domu , a w czwartek wyjasd.
Pozdrawiam cieplutko
Witam z Ustronia
Dotarłam szczęśliwie W recepcji pani bardzo miła. Pokój na 7piętrze z widokiem na Utroń. Czysto i z wygodnym łóżkiem Miałyście rację Ruch jak na Marszałkowskiej. Jutro mam lekarza i będę wiedziała coś więcej. Zaliczyłam dzisiaj kolację- była smaczna zupa, szynka i ciasto.
Gorąco pozdrawiam
Witaj. Warunki dobre już masz, teraz życzymy Ci jeszcze fajnego towarzystwa, udanego pobytu zarówno pod względem zabiegowym jak i rozrywkowym Pogodę dzisiaj masz śliczną, tak że oddychaj pełna piersią . Pozdrawiam.
guana 503 jedzonko zawsze będziesz miała "lepsze" od pozostałych kuracjuszy.Tak jest w "Równicy" Dla mnie "Równica" za droga ,a tam gdzie byłam komercyjnie ,posiłki były takie same dla wszystkich.
Jedyną różnicą był dowolny wybór pod moje "wymagania" pokoju i piętra.Lubię wysoko ,by podziwiać górskie widoki.
Jesteś zadowolona z pokoju ,posiłków a teraz będziesz zadowolona z zabiegów.Pozdrawiam
Witam wszystkich
Wszystko co dobre szybko się kończy
Wróciłam z Równicy i jestem bardzo zadowolona - głównie z zabiegów(tydzień bez tabletek przeciwbólowych)
Reszta też była OK.
Macie pytania to pytajcie. Na wszystko odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie