a no właśnie mało nas z zachodniopomorskiego na forum.
Numerki podobne, jaki macie czas oczekiwania
Czekacie na kolejkę, czy będziecie polować
Pozdrawiam Bunia

Alez w zadnym wypadku nie zapomniałam. Teraz jak juz mam swoj przydział i termin oraz troche wiadomosci na temat samego Szczawna i miejsca, to chetnie znalazłabym osoby, które w tym samym czasie jada tam.aniag pisze:witam serdecznie ,,,,,,,olalalala a ty co tak cichutko,pewnie walizki pakujeszo nas juz zapomnialas

U mnie jak narazie na dzien dzisiejszy numerek 5100 w przyszlym tygodniu wchodze na 4 wiec tez jakos zleci a pod koniec maraca ,poczatek kwietnia moze ,bede i ja wiedziala gdzie los mnie rzuci , w czerwcu mija mi 18 miesiecy a jak narazie nasz lodzki spisuje sie na medal wiec termin juz niebawem pozdrawiam cie serdecznieollalaola pisze:Alez w zadnym wypadku nie zapomniałam. Teraz jak juz mam swoj przydział i termin oraz troche wiadomosci na temat samego Szczawna i miejsca, to chetnie znalazłabym osoby, które w tym samym czasie jada tam.aniag pisze:witam serdecznie ,,,,,,,olalalala a ty co tak cichutko,pewnie walizki pakujeszo nas juz zapomnialas
A jak Twoja kolejka?

Czy możesz zdradzić tajemnicęmanus pisze:bardzo dobry znak, bo niedawno miałem same siódemki, a teraz moje cyferki są "już" w tej samej okolicy i też się cieszę, że maj już blisko..
pozdrawiam