Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: Dorcia1 »

basiunia1974 pisze:
Dorcia1 pisze:Powrot jest naturalnym nastepstwem wyjazdu wiec wczesniej czy pozniej nadejdzie. Oby podczas wyjazdu troche pogoda dpopisala, bo chodzenie po mokrym sniegu i blocie nie jest szczytem moich marzen. Zastanawiajace jest rowniez polaczenie turnusu rehabilitacyjnego ze swietami.
Jak by mnie trafiło sie jechac jak swieta sa ,,to bym chyba sie poryczała,,swieta sie spedza z rodzina a nie w sanatorium :)
Ale sa tez dobre strony takiego terminu. Najblizsza rodzina przyjedzie do mnie a ja sie nie narobie, pierwszy raz od lat :lol: :lol:
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2014 16:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: adu2014 »

Dorcia nic się nie martw będzie dobrze :) :) :)
Pomalujemy jajka, poświecimy i będziemy świętować w Krakowiaku :lol: :lol: :lol:
Takich świąt nie zapomnisz do końca życia :!: :!: :!:
Jadę na tym samym wózku :( :( :( tylko będę w Sanvicie :arrow:
ta osoba która planowała turnusy to: singiel albo bezdomna :evil: :evil: :evil:
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzieki za te radosne slowa. Jak ten czas spedzimy to tylko od nas zalezy. Ja licze na powrot do sprawnosci, odpoczynek i dobra zabawe. Wsrod tylu ludzi z pewnoscia jakies fanje osoby sie znajda i umila ten czas. :D
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

Dorcia1 pisze:Dzieki za te radosne slowa. Jak ten czas spedzimy to tylko od nas zalezy. Ja licze na powrot do sprawnosci, odpoczynek i dobra zabawe. Wsrod tylu ludzi z pewnoscia jakies fanje osoby sie znajda i umila ten czas. :D
Dziewczyny ja wyjade 17 wy przyjedziecie 18 mrca ..ale zostawie wam duzo pozytywnego nastawieia ,,i fajnego humorku w Klimacie bedzie super :D
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

basiunia1974 pisze:
Dorcia1 pisze:Dzieki za te radosne slowa. Jak ten czas spedzimy to tylko od nas zalezy. Ja licze na powrot do sprawnosci, odpoczynek i dobra zabawe. Wsrod tylu ludzi z pewnoscia jakies fanje osoby sie znajda i umila ten czas. :D
Dziewczyny ja wyjade 17 wy przyjedziecie 18 mrca ..ale zostawie wam duzo pozytywnego nastawieia ,,i fajnego humorku w Klimacie bedzie super :D
Licze na podpowiedzi "doswiadczonej" kuracjuszki. Z pewnoscia beda cenne. Z tego co czytalam w Klimacie jest wifi, bede sledzila na biezaco co tam sie dzieje :lol:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dobrze ze jest necik wezme sobie laptopa i bede pisac na bierzaco :kwiat:
centralna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2015 09:13

Post autor: centralna »

Ja jadę dzień wczesniej 17 :D, po co to nie bardzo wiem :mrgreen: naczytałam się komentarzy więc zarezerwowałam sobie pokój.
O jedynę w Klimacie ciężko są podobno tylko dwie ,ale na 100% będe mieszkała w dwójce to już duży plus, bo w trójce to byłby już tłok :D :D :D :D :D
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

centralna pisze:Ja jadę dzień wczesniej 17 :D, po co to nie bardzo wiem :mrgreen: naczytałam się komentarzy więc zarezerwowałam sobie pokój.
O jedynę w Klimacie ciężko są podobno tylko dwie ,ale na 100% będe mieszkała w dwójce to już duży plus, bo w trójce to byłby już tłok :D :D :D :D :D
A na 17 gdzie zarezerwowalas? Ja mialam tez taki sprytny plan ale jeszcze nic nie rezerwowalam :shock:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dorcia1 pisze:
centralna pisze:Ja jadę dzień wczesniej 17 :D, po co to nie bardzo wiem :mrgreen: naczytałam się komentarzy więc zarezerwowałam sobie pokój.
A na 17 gdzie zarezerwowalas? Ja mialam tez taki sprytny plan ale jeszcze nic nie rezerwowalam :shock:
Ja dzwoniłam do Klimatu i mówili mi ze nie ma jedynek,,,sa 4 trójki reszta to dwójki,, ;)
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Basiunia już pewnie się denerwuje przed wyjazdem.
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?
ODPOWIEDZ