Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
centralna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2015 09:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: centralna »

Dorcia w Klimacie :D ...Będe miała jeden dzień wiecej baletów...
Nocleg kosztuje 100 zł .Taniej wyszło mi wynajęcie apartamentu córką na świeta, ale raz się żyje... :D :D :D :D :D
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Dorcia1 »

centralna pisze:Dorcia w Klimacie :D ...Będe miała jeden dzień wiecej baletów...
Nocleg kosztuje 100 zł .Taniej wyszło mi wynajęcie apartamentu córką na świeta, ale raz się żyje... :D :D :D :D :D
No to ja w poniedzialek tez dzwonie i rezerwuje :D .
Na swieta mezowi i corce juz zarezerwowalam w innym miejscu ale blisko. ;) o ktorej planujesz przyjechac 17? Moze sie gdzies spotkamy?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49

Post autor: basiunia1974 »

nika7 pisze:Basiunia już pewnie się denerwuje przed wyjazdem.
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?
Basiunia denerwuje sie i to bardzo,,oj noc nie przespana bedzie ;)
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

basiunia1974 pisze:
nika7 pisze:Basiunia już pewnie się denerwuje przed wyjazdem.
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?

Basiunia denerwuje sie i to bardzo,,oj noc nie przespana bedzie ;)
Basiunia, spij juz i nie denerwuj sie. Jutro dojedziesz i napiszesz jak tam jest :D :D :D Czekam!!! :lol:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Basiunia,może co niektórzy kuracjusze "lekko"przestraszeni,bo są pierwszy raz.Muszą dostosować się do nowych warunków życia. ;)
Jutro będą już inni,bardziej kontaktowi...po wieczorku. :D
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Basiunia ja jadę jutro, zobaczymy jak będzie w Biały Orle ? Pewnie gdzieś się spotkamy i nawet nie będziemy wiedziały że tu piszemy :D :serce: :kwiat:
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Basiunia, jak zabiegi i wrazenia?
Kawon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2015 22:50

Post autor: Kawon »

basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Basiunia jeszcze chyba śpi po wczorajszym wieczorku (oficjalny koniec o 22, ale niektórzy chyba sobie przedłużyli). Dla mnie było ok. Pokoiki przyzwoite, jedzenie też bez zastrzeżeń, zabiegi - 94 i trochę trzeba się nachodzić, ale blisko. Jak na trzeci dzień to dobrze, ale do końca daleko i moja opinia może się zmienić.
Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dorcia1 pisze:
Basiunia, jak zabiegi i wrazenia?
Witaj Dorcia zabiegi suoer,,obsługa to takie miłe panie az przyjemnie isc na te zabiegi ,,,narazie mnie boli wszystko zakwasy he he jak przyjedziesz dzien wczesniej to sie moze poznamy pozdrowionka
ODPOWIEDZ