Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Park Solankowy w świątecznej szacie Żadne zdjęcia nie oddadzą tych cudów - trzeba to zobaczyć na własne oczy. Iluminacje "odpalane" są 5 grudnia i można je podziwiać aż do końca stycznia.
Piękne ujęcia ,aż miło wrócić w te miejsca wspomnieniami.
Nigdy nie byłam tam zimą ,a szkoda ,urocze widoki. Moze w tym roku pojadę ,
jeśli tylko mi się uda .Jadę w maju ..tez będzie pięknie....
Będę czekać niecierpliwie na fotki wiosenne bardzo ładnie przedstawiony Inowrocław .Jakiś czas temu na własne życzenie zrezygnowałam z wyjazdu do tej miejscowości , zaczynam troszeczkę żałować
A ja pojechałam tam po raz pierwszy 3 lata temu, teraz już będzie mój 5 pobyt, zawsze w tym samym sanatorium, dwa razy byłam w tym samym pokoju, , może teraz też się uda.Tylko niestety, to wyjazdy prywatne, bo mój Nfz mazowiecki nie wysyła tam na leczenie pulmonologiczne, a wielka szkoda.W Ciechocinku nie odpowiada mi klimat ani tęźnie, a tu czuję się bardzo dobrze.