Nocleg kosztuje 100 zł .Taniej wyszło mi wynajęcie apartamentu córką na świeta, ale raz się żyje...
Iwonicz 22 luty
-
centralna
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2015 09:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz 22 luty
Nocleg kosztuje 100 zł .Taniej wyszło mi wynajęcie apartamentu córką na świeta, ale raz się żyje...
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2015 09:20
- Oddział NFZ: Mazowiecki
No to ja w poniedzialek tez dzwonie i rezerwujecentralna pisze:Dorcia w Klimacie...Będe miała jeden dzień wiecej baletów...
Nocleg kosztuje 100 zł .Taniej wyszło mi wynajęcie apartamentu córką na świeta, ale raz się żyje...![]()
![]()
![]()
![]()
Na swieta mezowi i corce juz zarezerwowalam w innym miejscu ale blisko.
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Basiunia denerwuje sie i to bardzo,,oj noc nie przespana bedzienika7 pisze:Basiunia już pewnie się denerwuje przed wyjazdem.
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

Basiunia, spij juz i nie denerwuj sie. Jutro dojedziesz i napiszesz jak tam jestbasiunia1974 pisze:nika7 pisze:Basiunia już pewnie się denerwuje przed wyjazdem.
Ciekawe czy walizki udało się jej spakować?
Basiunia denerwuje sie i to bardzo,,oj noc nie przespana bedzie
-
basiunia1974

Jutro będą już inni,bardziej kontaktowi...po wieczorku.
Pozdrawiam
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

Basiunia, jak zabiegi i wrazenia?basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponurakimam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka
![]()
Basiunia jeszcze chyba śpi po wczorajszym wieczorku (oficjalny koniec o 22, ale niektórzy chyba sobie przedłużyli). Dla mnie było ok. Pokoiki przyzwoite, jedzenie też bez zastrzeżeń, zabiegi - 94 i trochę trzeba się nachodzić, ale blisko. Jak na trzeci dzień to dobrze, ale do końca daleko i moja opinia może się zmienić.basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponurakimam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy
-
basiunia1974

Witaj Dorcia zabiegi suoer,,obsługa to takie miłe panie az przyjemnie isc na te zabiegi ,,,narazie mnie boli wszystko zakwasy he he jak przyjedziesz dzien wczesniej to sie moze poznamy pozdrowionkaDorcia1 pisze:Basiunia, jak zabiegi i wrazenia?basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponurakimam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka
![]()