Muszyna.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tadeusz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2011 07:48

Muszyna.

Post autor: Tadeusz »

Mam skierowanie z NFZ do Muszyny /Wiarus/ od 30.1.2013. Ktoś tam był?
Będę wdzięczny za opinie.
Tadeusz.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Muszyna.

Post autor: andrzej1955 »

Witam Tadeusz, z tego co mi wiadomo Wiarus wznowił działalnosc bo przez wiele lat tam nic wielkiego się nie działo, z zewnątrz jest odświeżony nic nie wiem na temat zabiegów bo zawsze jeżdziłem do troszkę dalej położonej Geovity, samo usytuowanie to Muszyna Złockie przy spokojnej alei z deptakiem przy której jest parę sanatorium, przez wiele lat nic wielkiego tam się nie działo bo zmieniali się ich własciciele- cały czas działa Geovita położona na samym końcu tego ciągu z ładnym basenem i małą kawiarenką, obok niej jest Activia po remoncie , kiedyś z nocnym klubem i kręgielnią, troszkę się pozmieniało po wybudowaniu wyciągu krzesełkowego w Szczawniku odległym o około 2=3 km, polecam wybrać się na wycieczkę własnie w tamtą stronę na Bacówkę pod Wierchomlą, piękne widoki zamarzniętego potoku zimą, sama Muszyna nazywana ubogim krewnym Krynicy powolutku się rozwija bo urokliwa była zawsze i bardzo senna nadająca się doskonale do spacerów i wycieczek, jeżeli lubisz spacery i odpoczynek na świeżym powietrzu to miejsce jest idealne, w zimie dużo imprez typu kuligi z pochodniami, ogniska itp-nudził się na pewno nie będziesz i odpoczniesz na świeżym powietrzu ,pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę a może znajdzie się ktoś kto był w Wiarusie lub miał kontakt z ludzmi tam będącymi ,pozdrawiam :) :) :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

T o jeszcze raz ja- Tadeusz , w okienku z lupką i napisem - przeszukaj ten temat wpisz Wiarus Muszyna i przeszukaj ten dział - jest troszkę opini na jego temat- pozdrawiam :)
Tadeusz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2011 07:48

Post autor: Tadeusz »

Wielkie dzięki. Pozdrawiam i życzę SPOKOJNYCH SWIAT.
Tadeusz. :roll: :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeżeli jakieś konkrety Tadeusz to pisz na Pw- Dokładnie znam ten teren - pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze życzę na święta :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ