Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: basiunia1974 »

Suzen pisze:Basiunia,może co niektórzy kuracjusze "lekko"przestraszeni,bo są pierwszy raz.Muszą dostosować się do nowych warunków życia. ;)
Jutro będą już inni,bardziej kontaktowi...po wieczorku. :D
Pozdrawiam :)
Suzen masz racje po wieczorku całkiem inni ludzie,,super jest pozdrawiam ;)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kawon pisze:
basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Basiunia jeszcze chyba śpi po wczorajszym wieczorku (oficjalny koniec o 22, ale niektórzy chyba sobie przedłużyli). Dla mnie było ok. Pokoiki przyzwoite, jedzenie też bez zastrzeżeń, zabiegi - 94 i trochę trzeba się nachodzić, ale blisko. Jak na trzeci dzień to dobrze, ale do końca daleko i moja opinia może się zmienić.
Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy
Tak po wieczorku to pospałam tak jak trzeba,,,Kawon masz racje jedzonko pycha,,panie które robia zabiegi sa wspaniałe,,ja jestem jestem zadowolona mam super babeczke w pokoju) a teraz mów kawon ktos ty w którym pppokoju jestes?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sesill pisze:Basiunia ja jadę jutro, zobaczymy jak będzie w Biały Orle ? Pewnie gdzieś się spotkamy i nawet nie będziemy wiedziały że tu piszemy :D