Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam szczęsliwców wiem że ja do was z moim numerkiem nie pasuję bo to dopiero 15800 ale.. w mazowieckim już tak jest .Dzis ubyło 171 i tak powolutku leci. Byle do lata pozdrawiam
bozena1005 pisze:Witam wszystkich Dzisiaj mam nr.3541 , leci jak szalone, przez tydzień spadło o 500.Jestem zaniepokojona.Pozdrawiam
Bożenko kochanie ja 3500 to miałam 16 stycznia ,a 19 lutego już przydział To martw się albo ciesz Z moich wyliczeń to przed świętami będziesz wiedziała gdzie i kiedy jedziesz.Ciesz się bo lato i tak Twoje