Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: Dorcia1 »

Basiunia, a taki drobiazg jak szklanka to trzeba zabrac czy jest w pokoju?
No i ponawiam pytanie o zabiegi, ile ich jest dziennie? Czy trzeba sugerowac jakie sie chce czy potrafia cos rozsanego zapropononowac? Slyszalam, ze roznie z tym bywa :?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

Dorcia1 pisze:Basiunia, a taki drobiazg jak szklanka to trzeba zabrac czy jest w pokoju?
No i ponawiam pytanie o zabiegi, ile ich jest dziennie? Czy trzeba sugerowac jakie sie chce czy potrafia cos rozsanego zapropononowac? Slyszalam, ze roznie z tym bywa :?
hej szklanki sa ale na wode miniralna, wez sobie na kawe kubeczek łyzeczke,a ten lekarz który mnie przyjmował dał sam zabiegi :D ale spróbuj zasugerowac jakie chcesz moze sie uda :) :) :) :)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Cześć Basiunia, no to widzimy się dzisiaj na baletach :lol: może jakiś znak rozpoznawczy :D ? Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową :kwiat: Miłej soboty :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

sesill pisze: Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową
Sesill,jakie są Twoje wrażenia po tańcach w tych lokalach tanecznych?
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w uzdrowisku. :)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hm, szczerze o mieszane, aczkolwiek zdecydowanie lepiej grają w Zdrojowej jak dla mnie :kwiat: A Ty jak oceniasz? Może masz już rozeznanie jeszcze gdzie indziej? Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Sesill,dla mnie Zdrojowa zdecydowanie nie."Nie dorosłam" jeszcze do tych klimatów muzycznych. :lol: Aczkolwiek bywam tam,ale rzadko.
Wybieram "Krakowiak",chociaż ostatnio i "Klimat",bo jest miejsce do tańczenia ,a lubię tańczyć z partnerem.Muzyka , trochę inna niż w "Krakowiaku". Dużo melodii włoskich.Tam jest muzyka mechaniczna i Dj.
Jeśli interesuje Ciebie muzyka "na żywo" to możesz odwiedzić "Górnika."Gra i śpiewa tam solista.Jest tam przytulna kawiarnia i dużo gości.
Pozdrawiam :)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sesill pisze:Cześć Basiunia, no to widzimy się dzisiaj na baletach :lol: może jakiś znak rozpoznawczy :D ? Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową :kwiat: Miłej soboty :kwiat:
Hej dzis jestem w krakowiaku,,,,,a do klimatu tez moze sie wybierz,,,zapraszam) ;) gdzie dzis bedziesz? przyjdz do krakowiaka)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sesill pisze:Hm, szczerze o mieszane, aczkolwiek zdecydowanie lepiej grają w Zdrojowej jak dla mnie :kwiat: A Ty jak oceniasz? Może masz już rozeznanie jeszcze gdzie indziej? Pozdrawiam. :kwiat:
Sesil a Ty jestes teraz w i Iwoniczu?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sesill pisze:Cześć Basiunia, no to widzimy się dzisiaj na baletach :lol: może jakiś znak rozpoznawczy :D ? Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową :kwiat: Miłej soboty :kwiat:
A twój znak rozpoznawczy?
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej Basiunia, tłok panował wczoraj w Krakowiaku co ? Też tam byłam :D
ODPOWIEDZ