No i ponawiam pytanie o zabiegi, ile ich jest dziennie? Czy trzeba sugerowac jakie sie chce czy potrafia cos rozsanego zapropononowac? Slyszalam, ze roznie z tym bywa
Iwonicz 22 luty
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2015 09:20
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz 22 luty
No i ponawiam pytanie o zabiegi, ile ich jest dziennie? Czy trzeba sugerowac jakie sie chce czy potrafia cos rozsanego zapropononowac? Slyszalam, ze roznie z tym bywa
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
hej szklanki sa ale na wode miniralna, wez sobie na kawe kubeczek łyzeczke,a ten lekarz który mnie przyjmował dał sam zabiegiDorcia1 pisze:Basiunia, a taki drobiazg jak szklanka to trzeba zabrac czy jest w pokoju?
Sesill,jakie są Twoje wrażenia po tańcach w tych lokalach tanecznych?sesill pisze: Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w uzdrowisku.
Wybieram "Krakowiak",chociaż ostatnio i "Klimat",bo jest miejsce do tańczenia ,a lubię tańczyć z partnerem.Muzyka , trochę inna niż w "Krakowiaku". Dużo melodii włoskich.Tam jest muzyka mechaniczna i Dj.
Jeśli interesuje Ciebie muzyka "na żywo" to możesz odwiedzić "Górnika."Gra i śpiewa tam solista.Jest tam przytulna kawiarnia i dużo gości.
Pozdrawiam
-
basiunia1974

Hej dzis jestem w krakowiaku,,,,,a do klimatu tez moze sie wybierz,,,zapraszam)sesill pisze:Cześć Basiunia, no to widzimy się dzisiaj na baletachmoże jakiś znak rozpoznawczy
? Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową
Miłej soboty
-
basiunia1974

Sesil a Ty jestes teraz w i Iwoniczu?sesill pisze:Hm, szczerze o mieszane, aczkolwiek zdecydowanie lepiej grają w Zdrojowej jak dla mnieA Ty jak oceniasz? Może masz już rozeznanie jeszcze gdzie indziej? Pozdrawiam.
-
basiunia1974

A twój znak rozpoznawczy?sesill pisze:Cześć Basiunia, no to widzimy się dzisiaj na baletachmoże jakiś znak rozpoznawczy
? Ja już zaliczyłam Krakowiaka i Zdrojową
Miłej soboty