Sanatorium Jantar w Dziwnówku

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 9

Sanatorium Jantar w Dziwnówku

Post autor: gre_ys »

Witam wszystkich. Właśnie otrzymałałam skierowanie do Dziwnówka 4.04.11, tam wysyła mnie ZUS. Pierwotnie miałam wyznaczone inne sanatorium, ale na skierowaniu mam- Jantar w Dziwnówku. Bardzo jestem ciekawa jakie to uzdrowisko, jeśli ktoś tam był, to proszę o informacje, a może ktoś też tam jedzie?
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Re: Sanatorium Jantar w Dziwnówku

Dziwne, naprawdę nikt tam nie był. Proszę pisac.
dorcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2010 15:15

Post autor: dorcia »

Witam,byłam tam w 2008 r. Było ok.super kompleks basenowy,jedzonko dobre,rehabilitacja bardzo dobra(intensywna)bliskość morza.
Mała wioska letniskowa, Traf dobrą pogodę i odpowiednie towarzystwo,a Będziesz wypoczęta i zrelaksowana ,pozdrawiam
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję -dorcia-, mam nadzieję że pogoda dopisze, a reszta sie zobaczy. Coś mało popularne to sanatorium. Mało wpisów, czyżbym tylko ja miała skierowanie do dziwnówka.
dorcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Wejdz na stronę Jantar Dziwnówek,to obejżysz sobie obiekt i opinie.A nie martw się nie będziesz sama.Jak masz jakieś pytania to z checią odpowiem.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam. Byłam na stronie Jantaru, wygląda zachęcająco. Wyjeżdżam 2 dni wcześniej, (okazja przejazdu ). Zastanawia mnie tylko, jak będą wyglądały święta, bo tyle trwać ma ten turnus.
dorcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj,może na święta was puszczą ,nie trafiłam nigdy na turnus ze świętami.
Kompleks basen i saun jest po godzinach zabiegowych dodatkowo płatny,ale była opcja dopłaty - pokój jednoosobowy(lepszy standart)i wówczas wejścia do basenów i saun bez ograniczeń.Wówczas to był koszt za turnus ok.730 zł.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam. 4.04.11 już za parę dni, może ktoś też dostał skierowanie do Dziwnówka :?: :roll: , byłoby miło ;)
ODPOWIEDZ