KRYNICA ZDRÓJ -WOJSKOWY-2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
JRPRzeszow
Na forum od: 27 gru 2012 22:05

KRYNICA ZDRÓJ -WOJSKOWY-2013

Post autor: JRPRzeszow »

Wyjeżdżam samochodem do Krynicy Zdrój z Rzeszowa na turnus od 25.01.2013 do 15.02.2013
Mogę zabrać do 2 osób
kontakt tel 668014673 :
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

Re: KRYNICA ZDRÓJ -WOJSKOWY-2013

Post autor: janekmazowsze »

Też jadę do wojskowego w tym samym terminie.Ale z mazowsza .Byłeś może już kiedys w wojskowym.Ciekaw jestem jakie są tam warunki.
gosica
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2013 18:20

Post autor: gosica »

wojskowy to super sanatorium warunki dobre baza zabiegowa super ...a Krynica bajka ...zazdroszczę byłam tam rok temu dokładnie o tej porze życzę miłego pobytu
martinez
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2013 18:57

Post autor: martinez »

Ja w tym terminie jadę z Lublina. Również mam miejsca. Chętnych zapraszam. Do zobaczenia.
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

witam ! szpital wojskowy rewelacja , basen , odnowa biologiczna , zabiegi , posilki , no i polozenia budynku , jedzenia super obsluga rowniez . Tance to u Lysego , a najprzyjemniej w Gospodzie u Gazdziny gdzie gra goral rodem z Zakopanego panuje tam sielska wspaniala atmosfera goraco polecam , w wojskowym nie podoba mi sie juz lepiej graja w Hawanie w ta gospoda po przeciwnej stronie jak Hawana, to wielkie szczescie dostac Krynice jest cudnie zal bylo wracac do domu juz 2 tygodnie po przyjezdzie a jeszcze tesknimy za goralem i Krynica.
ODPOWIEDZ