Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak nie dadzą to kij im w oko i samemu się coś zorganizuje . Jak napisałem są ważniejsze sprawy np. Mikołaj, Świeta, w styczniu 6 urodzinki córeczki , zdobycie Korony Gór Ziemi upss... zagalopowałem się chyba może Korony Europy jak na razie więc nie ma co się napinać, że lekarz da nie da skierowanie, 10 lat czekania itp. nerwy urodzie szkodzą
Pozdrawiam
Kruszynko,połamańcom,kręgosłupowcom,udarowcom i o innych chorubskach potrzebna ,bardzo potrzebna jest rehabilitacja.Właśnie intensywna rehabilitacja dosłownie stawia na nogi.Chociaż,jednostki,w sanatoriach uznają czas stracony przeznaczony na zabiegi i tylko podbijają kartę.Dlatego tak bardzo zabiegamy o skierowanie i niekiedy musimy wypraszać a potem czekamy ,właśnie do 2014roku.Jak mamy zabiegi,tańce ,wycieczki i fajne towarzystwo to jest nagroda za tak długie oczekiwanie.
Witam serdecznie w tej dlugiej kolejce moj numer po 3 miesiacach 46522 Wlosy deba staja czy doczekam! stad aktualizacja po 18 miesacach. ale z tego co poznalem w roznych uzdrowiskach to wlasnie najgorzej tu w malopolsce. Dobrze ze w dalszej czesci nie opisujecie gdzie kto sobie wybrał sanatorium. Ja sercowiec reumatyk czekam cierpliwie a noz sie co przydazy!! Pozdrawiam wszystkich i zycze fajnego nowego roku.
Jako ciekawostke powiem tyle ze bylem w Nałeczowie i teraz po kilku latach miasteczko przyslalo mi zaproszenie na swieta sylwestra (oczywiscie platne przezemnie)ale miejsce mam. Zastanawiam sie tylko czy tak wolno czy uzdrowisko moze tak nachalnie nagabywac klienta i dlaczego wykorzystali moj adres? Adres byl w sanatorium adres byl w biurze meldunkowym ale zeby tak no no .....
Witam wszystkich oczekujących.Jestem ze śląskiego NFZ dziś mam nr 6023 a czekam od kwietnia 2011,jeżeli są na tym forum tak długo oczekujący to pozdrawiam,może dostaniemy razem skierowanie,będzie raźniej ja pojadę pierwszy raz.
Jasmino, czekam od maja 2011 jestem ze śląskiego NFZ czas oczekiwania mamy prawie ten sam więc może faktycznie uda nam się wyjechać razem było by bardzo miło. Pozdrawiam