Przydział sanatorium a numerki

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
rafre
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2012 11:05
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Przydział sanatorium a numerki

Post autor: rafre »

Jak nie dadzą to kij im w oko i samemu się coś zorganizuje :D . Jak napisałem są ważniejsze sprawy np. Mikołaj, Świeta, w styczniu 6 urodzinki córeczki :D, zdobycie Korony Gór Ziemi upss... zagalopowałem się chyba może Korony Europy jak na razie :D więc nie ma co się napinać, że lekarz da nie da skierowanie, 10 lat czekania itp. nerwy urodzie szkodzą :D
Pozdrawiam
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Kruszynko,połamańcom,kręgosłupowcom,udarowcom i o innych chorubskach potrzebna ,bardzo potrzebna jest rehabilitacja.Właśnie intensywna rehabilitacja dosłownie stawia na nogi.Chociaż,jednostki,w sanatoriach uznają czas stracony przeznaczony na zabiegi i tylko podbijają kartę.Dlatego tak bardzo zabiegamy o skierowanie i niekiedy musimy wypraszać a potem czekamy ,właśnie do 2014roku.Jak mamy zabiegi,tańce ,wycieczki i fajne towarzystwo :) to jest nagroda za tak długie oczekiwanie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ninak witam , masz rację ,jak ktoś się przykłada do ćwiczeń ,to efekty być muszą.Samo podbijanie kart ,to oszukiwanie samego siebie.Pozdrawiam :)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam. 19 mies mam już za sobą i nr 17300,pozdr
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Witam oczekujących kuracjuszy . U mnie mija 20 m. i nr. 14010 wiec coraz bliżej. Ostatnie miesiące najbardziej się dłużą. pozdrawiam. :roll:
WikWo
Na forum od: 14 gru 2012 09:35

Post autor: WikWo »

Witam serdecznie w tej dlugiej kolejce moj numer po 3 miesiacach 46522 Wlosy deba staja czy doczekam! stad aktualizacja po 18 miesacach. ale z tego co poznalem w roznych uzdrowiskach to wlasnie najgorzej tu w malopolsce. Dobrze ze w dalszej czesci nie opisujecie gdzie kto sobie wybrał sanatorium. Ja sercowiec reumatyk czekam cierpliwie a noz sie co przydazy!! Pozdrawiam wszystkich i zycze fajnego nowego roku.
Jako ciekawostke powiem tyle ze bylem w Nałeczowie i teraz po kilku latach miasteczko przyslalo mi zaproszenie na swieta sylwestra (oczywiscie platne przezemnie)ale miejsce mam. Zastanawiam sie tylko czy tak wolno czy uzdrowisko moze tak nachalnie nagabywac klienta i dlaczego wykorzystali moj adres? Adres byl w sanatorium adres byl w biurze meldunkowym ale zeby tak no no .....
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06

Post autor: Jasmina »

:) Witam wszystkich oczekujących.Jestem ze śląskiego NFZ dziś mam nr 6023 a czekam od kwietnia 2011,jeżeli są na tym forum tak długo oczekujący to pozdrawiam,może dostaniemy razem skierowanie,będzie raźniej ja pojadę pierwszy raz.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Jasmino, czekam od maja 2011 jestem ze śląskiego NFZ czas oczekiwania mamy prawie ten sam więc może faktycznie uda nam się wyjechać razem :) było by bardzo miło. :) Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06

Post autor: Jasmina »

:D Yoko91 Witam.
Cieszę się,że już jest nas dwie,jak tylko dostanę skierowanie to napiszę gdzie i kiedy.Pozdrawiam :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

jasmino, napisałam na PW :)
ODPOWIEDZ