Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałałam skierowanie do Dziwnówka 4.04.11, tam wysyła mnie ZUS. Pierwotnie miałam wyznaczone inne sanatorium, ale na skierowaniu mam- Jantar w Dziwnówku. Bardzo jestem ciekawa jakie to uzdrowisko, jeśli ktoś tam był, to proszę o informacje, a może ktoś też tam jedzie?
Witam,byłam tam w 2008 r. Było ok.super kompleks basenowy,jedzonko dobre,rehabilitacja bardzo dobra(intensywna)bliskość morza.
Mała wioska letniskowa, Traf dobrą pogodę i odpowiednie towarzystwo,a Będziesz wypoczęta i zrelaksowana ,pozdrawiam
Dziękuję -dorcia-, mam nadzieję że pogoda dopisze, a reszta sie zobaczy. Coś mało popularne to sanatorium. Mało wpisów, czyżbym tylko ja miała skierowanie do dziwnówka.
Wejdz na stronę Jantar Dziwnówek,to obejżysz sobie obiekt i opinie.A nie martw się nie będziesz sama.Jak masz jakieś pytania to z checią odpowiem.Pozdrawiam
Witam. Byłam na stronie Jantaru, wygląda zachęcająco. Wyjeżdżam 2 dni wcześniej, (okazja przejazdu ). Zastanawia mnie tylko, jak będą wyglądały święta, bo tyle trwać ma ten turnus.
Witaj,może na święta was puszczą ,nie trafiłam nigdy na turnus ze świętami.
Kompleks basen i saun jest po godzinach zabiegowych dodatkowo płatny,ale była opcja dopłaty - pokój jednoosobowy(lepszy standart)i wówczas wejścia do basenów i saun bez ograniczeń.Wówczas to był koszt za turnus ok.730 zł.Pozdrawiam