Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie masz sie czym stresować. Tez sie obawiałem przyjazdu i wyszło na to że zupełnie nie potrzebnie. Daj znać jak będziesz. Pierwszy dzień moze być lekko zwariowany, a potem to juz spokojnie i bez strachu. No i masz mieszkanie prawie w centrum co niestety nie mobilizuje do spacerów ja z górnika muszę zejść do sklepu na dół, a potem zasuwać do góry ale daje radę. Będziesz zadowolona, sama zobaczysz.
SlawekPG pisze:Nie masz sie czym stresować. Tez sie obawiałem przyjazdu i wyszło na to że zupełnie nie potrzebnie. Daj znać jak będziesz. Pierwszy dzień moze być lekko zwariowany, a potem to juz spokojnie i bez strachu. No i masz mieszkanie prawie w centrum co niestety nie mobilizuje do spacerów ja z górnika muszę zejść do sklepu na dół, a potem zasuwać do góry ale daje radę. Będziesz zadowolona, sama zobaczysz.
Dziekuje z pocieszenie,,dam znac jak tylko w Klimacie bedzie , fajnie ze nie trzeba duzo chodzic ,,bo mnie nogi bolą ,,pozdrowionka
Moim zdaniem trafiałeś na najlepszy ośrodek w Iwoniczu. Masz wszystko pod jednym dachem i to co najważniejsze baza zabiegowa z bardzo dużą i różnorodną gamą zabiegów. Jest również kriokomora a części SPA jacuzzi. Jedynym mankamentem jest brak basenu. Ja chodziła obok do ośrodka SANVIT niespełna 100 m od GÓRNIKA. Wyżywienie jak dla mnie było smaczne i w pełni wystarczające. Pokoje są wyposażone we wszystko co kuracjuszowi potrzeba. Są czyste i w pastelowych, ciepłych kolorach co bardzo dobrze wpływa na samopoczucie. Na dole jest kawiarenka z codzienną muzyką na żywo.
Baza zabiegowa znajduje się w przyziemiu. Przed wejściem do bazy po lewej stronie jest pomieszczenie, gdzie wylałam mnóstwo potu grając w pingponga.
Jest też stół do bilarda. Zabiegi (a będziesz ich miał nie mniej niż 54) odbywają się od poniedziałku do soboty. W czasie wolnym polecam piesze wycieczki po okolicy a możesz i trochę dalej. Ja skorzystałam i byłam we Lwowie (konieczny paszport) Budapeszcie, wypady na Słowację, w Bieszczady.
Witam. Nie zniknąłem.jestem juz w domciu a raczej w pracy. W sumie nic nie skorzystalem w tym sanatorium. Osiem eni ostrego zapalenia gardła i zatok wykluczyly mnie z zycia sanatorium. Buuuuuu. ....