Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wczoraj "Przerwa Techniczna ", a dzisiaj zeszły tylko 4 numerki Tak dobrze żarło i.....zdechło
Mam nadzieję ,że jutro "ruszy z kopyta" i będzie spadać tak jak w lutym lub szybcej. Życzę tego wszystkim,
którzy tego oczekują i mam nadzieję ,że mój maj w Kujawiaku będzie ....fantastyczny
Witam. Dzisiaj dzwoniłam do nfz z pytaniem o zwroty i miła Pani poinformowała mnie, że nic nie ma a tak liczyłam na coś fajnego. tego się nie spodziewałam.