Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ,22 zaczyna sie moj turnus sanatoryjny w Ustce,,tecza,,,Jestem z Lodzi ,mam pytanie odnosnie wyjazdu do Ustki,moze kos tez jedzie w tym samym terminie,razem bedzie razniej,jade pierwszy raz do uzdrowiska i jestem troche zatroskana jak to bedzie,wielka niewiadoma.Jesli tam byliscie [prosze napiszcie mi cos o tym osrodku,czy np sa w pokojach naczynia,szklanka talerzyk,,czajnik ,zelazko,i co z praniem ewentualnym? moj nr tel 509 254 963.Basia z Lodzi