Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dojrzały.
Oczywiście,,można tak powiedzieć...... mało tego bo Ty bedziesz żył wrażeniami z pobytu a ja będę się pakowała i myślała na ...Kogo tam trafię?
Mam Busko Zdrój ,,Marconi,, od 13.05 do 3.06.2015.Będzie
Do Dojrzały...
hi hi Ty w moim miejscu zamieszkania. Gdyby przedłużyli Ci w ,,nagrodę,, sanatorium do 11.05 to mogłbyś mnie zabrać haha bo tak planuję wyjazd do Krakowa /cudowne miasto -byłam w drodze powrotnej z Zakopanego 18 lutego/ i tam przeskok na Busko Zdrój. Nie pojadę autkiem jak Ty ...trochę na jedne ręce daleko a nie mogę zgarnąć pomocnych rąk na trasę w tym kierunku.Może bliżej wyjazdu....ktoś się ,,przyzna,, że też tam jedzie.Fakt termin wymarzony.Zawsze byłam w zimie ze względu na charakter pracy no i sezonowość lata w Kgu.
Dla mnie Busko Z. to dziewiczy region .....więc wszystko do zwiedzania .Pozdrawiam.
Alka no super. Widze ze dużo kręcisz się w moich stronach. Ja tez jak na dzien dzisiejszy nie mam nikogo chętnego na wyjazd. W tamtego roku jechałem do Świnoujścia to dwie osoby jechały ze mną.Mysle ze do Kwietnia tez sie ktos pojawi z takim terminem wyjazdu.Pozdrawiam.
Krecę sie trochę ,kręcę po górkach i tamtych rejonach bo lubię ...ale mnie rzucają z NFZ co dwa lata więc to uzupełniam komercją.
Ty masz okazję /oprócz parkietu/ pokręcić się na kawce w obrotowej kawiarni na 11 pietrze /jedyna w Kołobrzegu/i też w drugiej z 11 piętra podziwiać Kołobrzeg.
Miłego towarzystwa na turnusie a póki co szukamy ......kogo los nam ześle na podróż.
Pozdrawiam miłośników i Kołobrzegu i pozostałych kurortów....
Ruda a żebyś wiedziała ze będę w Iwoniczu zaraz po powrocie z Kołobrzegu Mam zawozić kolego na turnus od 2 06. i odebrać 23.06.Pewno zaliczę parę dni przy okazji.