Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam milutko kuracjuszy , czy jedzie ktoś do Arki Kolobrzeg 16.03.2015 z podkarpacia?
Miło by było kogos poznac i porozmawiac w czasie podróży. Zawsze wtedy szybciej czas mija na rozmowie.
Pozdrawiam
anula03 pisze:napisze ci jak bylo jak wroce z sanatorium
Napisz koniecznie jak było Ja jadę od 28.04.Zorientuj się proszę jak tam jest z jedynkami czy ciężko dostać i ile ich jest mało czy dużo Miłego wypoczynku życzę
Witam. W Arce byłam w styczniu, jechałam tam z mieszanymi uczuciami, bo styczeń.....Ale pobyt był wspaniały, wszystko na wysokim poziomie, jestem bardzo zadowolona,że trafiłam na wspaniałe sanatorium.Chętnie bym tam wróciła. Mieszkałam w jedynce. Jak dostałam skierowanie to zadzwoniłam i odebrał miły Pan i udało się zarezerwować jedynkę.Kto tam jedzie nie będzie zawiedziony.Pozdrawiam.
Nie wiem dokładnie ile płaci się za "dwójkę", ale na odwrocie skierowania masz wyszczególnione wszystkie opłaty za pokoje, to zależy czy pokój w tzw studio czy oddzielny . Ja za jedynkę płaciłam 600 zł + opłata klim. 74 zł.