Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Mnie tez ZUS wysłał po wypadku motocyklowym na 03.01.2013
i mam nadzieje ze najmlodszy nie bede... Bo chyba umre
Na zdjeciach widzialem ze czas komuny tam sie zatrzymał
janek pisze:Dziękuje za odzew Aniu. Ciekaw jestem jak z internetem,zawsze to mniejszy wydatek na telefon ,nie jestem maniakiem komputerowym ,ale w telefonie na wi-fi można sprawdzić pare info. ,rozkład jazdy itp. odpowiedzieć na maila .
Janku własnie się dowiedziałam ze ponoć jest tam internet , w takim razie ja zabieram ze sobą laptopa. Już nie długo wyjazd ze szczecina busem. Życze wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i do zobaczenia w nowym.
Witam Ania i Michał
Szczęśliwego Nowego Roku . Michał, tak źle to nie będzie.Ja dobiegam czterdziestki,ale z młodszymi się powygłupiam, a starszych też posłucham.Co do Ośrodka -pożyjemy zobaczymy.Najważniejsze to żeby zabrać ze sobą pozytywne nastawienie. HUMOR i nie psioczyć jeden na drugiego,a sobie pomagać i rozmawiać co kogo boli -w końcu po to tam jedziemy żeby się podleczyć.