Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam jeszcze jedno pytanie jeżeli do wyjazdu będzie 2 lub 3 dni to w jaki sposób otrzymam skierowanie, pocztą nie dojdzie, osobiście nie odbiorę bo daleko co w takim wypadku.Może ktoś ma doświadczenie w tym temacie.Dziękuje
Po kilkakrotnym dzwonieniu, kiedy nic nie było, trafiłam na jedną propozycję, a że była to Krynica Szpital Wojskowy, więc wzięłam od razu. Kilka propozycji, to możesz trafić na okres świąteczny, bo wtedy jest więcej zwrotów.
wczoraj otrzymałem wiadomość listowną z NFZ napisano ,ze lekarz specjalista zakwalifikował mnie na Leczenie sanatoryjne profil Reumatologia.
Otrzymałem numer 27978. czas orientacyjny oczekiwania około 17 miesięcy. w przeglądarce napisane jest ; oczekujący na wyznaczenie miejsca i terminu leczenia .
Skierowanie złożyłem 11.02.2015 r. myślę ,że sprawnie zadziałał NFZ .
Czyli czas oczekiwania dalej ten sam Sztani zapraszamy do kolejki w poczekalni na 2016
Nasz NFZ próbuje mieścić sie w wyznaczonym terminie 30 dni
Pozdrawiam