Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ela to święta Ci przygotują w sanatorium Zazdroszczę ale Ty wrócisz a ja będę się pakować bo wyjeżdzam 28.04 do Kołobrzegu.Ja weekend majowy spędzę w sanatorium.
Zyczę pięknej pogody i wspaniałego wypoczynku
Witam.Do sanatorium Piast nie można się dodzwonić- nie ma takiego numeru.Nigdzie nie znalazłam innego więc nie mogę uzyskać żadnych informacji. Głównie chodzi mi czy są czajniki w pokojach i ręczniki.
Nawet ładnie schodzą numerki w Pomorskim, ale niewiem czy się załapię w tym roku, mam numer 10990. Złożyłam 28 kwietnia 2014r. Kiedy mogę starać się o przydział ze zwrotów. Ostatni raz byłam w sanatorium 2013 w lutym. Pozdrawiam
Witam.Już się dodzwoniłam i wiem wszystko.Kozbry o zwroty możesz się już starać, czyli 18 miesięcy od ostatniego pobytu w sanatorium.Pozdrawiam i życzę udanych łowów