Smutne
Zaburzenia depresyjne
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Zaburzenia depresyjne
-
forumowicz
-
forumowicz
Drugim sanatorium specjalizującym się w leczeniu schorzeń psychosomatycznych na Warmii i Mazurach jest "Wital" w Gołdapi, który ma kontrakt podpisany z NFZ i ZUS. Ośrodek ten jest położony w pięknej okolicy pośród lasów nad jeziorem Gołdap. Do miasta jest zaledwie 3 km. W ubiegłym roku odwiedziłam tam moją koleżankę przebywającą na kuracji i bardzo mi się podobało. Polecam
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Dzięki,b.dobrze to wygląda tylko z małopolski,to nie bardzo będą chcieli mnie tam wysłaćruda pisze:WitamW Olsztynie, w styczniu 2013 otwarty został całodobowy ośrodek NZOZ Akson Rehabilitacja Psychosomatyczna. Ośrodek realizuje rehabilitację psychosomatyczną w ramach Prewencji Rentowej ZUS.
Drugim sanatorium specjalizującym się w leczeniu schorzeń psychosomatycznych na Warmii i Mazurach jest "Wital" w Gołdapi, który ma kontrakt podpisany z NFZ i ZUS. Ośrodek ten jest położony w pięknej okolicy pośród lasów nad jeziorem Gołdap. Do miasta jest zaledwie 3 km. W ubiegłym roku odwiedziłam tam moją koleżankę przebywającą na kuracji i bardzo mi się podobało. Polecam
-
mary jo
- Super Kuracjusz

i co? i nic,zero,nul.Nie ma wogóle w wykazie schorzeń,nawet niczego pokrewnego.Kurczę,jakoś niefajne to jest
/bo"psychiczni"/,że leczyć trzeba bo choroba poważna,czasem cięzka ale uleczalna,czasem zaleczalna.Jakieś tygodnie walki z depresją,akcje ale sanatorium,sensowna rehabilitacja-o nie,nie! Siedzcie w domu i łykajcie prochy,im więcej tym lepiej.Będziecie tak naćpani,że nikogo i o nic prosić nie będziecie.
ech !
-
mary jo
- Super Kuracjusz

Jestem na rencie,właśnie z powodu nawracającej i przewlekającej się depresji od kilkunastu lat.NIKT,NIGDY nawet nie wspomniał,że istnieje możliwośc wyjazdu z ZUS.Odkryłam to sama i jadę po raz pierwszy.