Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ZUS kochany zakwaterował mnie w ww. uzdrowisku i jest git. Wiosna, góry, polany i inne przyjemności Moją kochaną kumpelę zabieram ze sobą, bo ją też tam zakwaterowali. Oj będzie się działo Zbieramy drużynę na górskie wycieczki. Pozdrawiam
Pokoje naprawdę w porządku. Byłam tam poprzedniej zimy. Mieszkałam w dwójce z dziewczyną z ZUS choć ja byłam z NFZ na 1 piętrze. Trzeba tylko prosić o 2 os. W trójkach było tak ciasno że ubrań nie mieli ludzie gdzie wyjąć z walizek. A gdyby coś to z paniami w recepcji choć rzadko uśmiechniętymi idzie załatwić Pozdrawiam
Witam NEOminka dobry przydział sanatorium są w dziale oceniam sanatorium opisy kuracjuszy brzebywający
w Plonie Polańczyk będą dobrą informacją rzeczywiście nie ma zdjęć z pokojów na stronie poprosimy
Zosie opiszę więcej była w Polańczyku pozdrawiam wyjeżdzających