Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja natomiast słyszałem, że o zwroty mogą starać się osoby, które pierwszy raz wybierają się do sanatorium lub od ostatniego pobytu minęło więcej niż 18 miesięcy.
Dlatego się dowiaduję...
Zgadza się , jeśli jedziesz pierwszy raz to po roku od złożenia wniosku , natomiast jeśli kolejny raz to musi minąć 18 miesięcy od daty powrotu - zakończenia turnusu .
Nie wiem jak jest po pobytach poszpitalnych .
Zadzwoń na ul . Szkolną w Lublinie do informacji i może tam Ci powiedzą jak sprawa wygląda .
To co wiedziałam to napisałam .
Arni o zwroty możesz ubiegać się po roku od złożenia wniosku.Ja złożyłam wniosek 17.01.2014 i dzwoniąc w styczniu o zwroty pani skrupulatnie sprawdziła i stwierdziła,że tak od 18.01.2015 mogę dzwonić i pytać.Tak że niestety musisz odczekać okrągły roczek ale nie martw się czas szybka zleci.Ja w końcu nie wzięłam zadnego zwrotu bo nie było nic ciekawego i odczekałam cierpliwie w kolejce.Cierpliwość została wynagrodzona dostałam Arkę Kołobrzeg od 28.04.2015.
Medi, chyba masz rację, z tego co wiem, u nas można dzwonić dopiero po 18-tu miesiącach od złożenia wniosku czyli i tak przyspieszy się wyjazd o jakieś 8-10 miesięcy...