Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Magdalena62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki

Post autor: Magdalena62 »

Mam termin do sanatorium 12.05.15 Stare Łazienki.Jestem osobą ok 50-tki,i szukam do pokoju miłej osoby.Jak wrócę to napiszę jak było.
lynxa
Na forum od: 24 sty 2015 01:54
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: lynxa »

Witaj, Magdalena, jadę w tym samym terminie :) , jestem w podobnym wieku :twisted: , ale jadę z KRUSu :shock: . Biorę rower, szukam chętnych do scrabble. Od momentu, gdy dostałam termin i miejscowość, zaglądam na forum, bo jadę pierwszy raz. Próbuję się czegoś dowiedzieć o Iwoniczu i o życiu kuracjusza. :o
Magdalena62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Magdalena62 »

Wróciłam ze Starych Łazienek 2 06.15 Moja opinia o tym sanatorium jest bardzo pozytywna.Pokoje duże ,czyste.Obsługa stołówki ,recepcji
zawsze pomocna i uśmiechnięta.Pielęgniarki pomocne i kompetentne.Pani doktor robi wrażenie niemiłej ,ale przy bliższym poznaniu trzeba te opinie zmienić na bardzo pozytywną.Obiekt położony w samym centrum co jest dużym plusem. Kościół blisko.Wiele miejsc do spacerów ,a jeszcze więcej do dansingów.Ogólnie polecam.
ODPOWIEDZ